Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz hogy ha még nem csókolóztam?
Figyelt kérdés
Igaz , volt már rá alkalmam de egyszerűen nem tudom hogy kell
13/F
2011. aug. 30. 20:37
11/32 A kérdező kommentje:
jah ok köszi :)
2011. aug. 30. 20:43
12/32 anonim válasza:
majd akkor lesz gáz, ha 20 éven túl sem csókolóztál még
13/32 anonim válasza:
Soha nem lesz gáz, 40 -en sem. Maximum rossz.
14/32 A kérdező kommentje:
jah az télleg sz*r :( részvétem bárki is az :)
2011. aug. 30. 20:45
15/32 anonim válasza:
dehogy gáz! a leendő barátod/barátnőd ha tényleg normális akkor még örülni is fog hogy előtte nem volt senkihezse közöd.
a csókhoz érzelemhez is kell, plecsniből csókolni olyan mint a hazugság.
16/F
16/32 anonim válasza:
"majd akkor lesz gáz, ha 20 éven túl sem csókolóztál még"
Miért is?
17/32 A kérdező kommentje:
am fiú vagyok :) és köszi a kommenteket!
2011. aug. 30. 21:01
18/32 anonim válasza:
Én csak 1x csókolóztam életembe kb. 3-4 hónapja... Meg is bántam, de ez már egy másik történet. (Akkor is 14 éves voltam)
Nem hiszem hogy ciki lenne, a lényeg az, hogy akkor történjen meg amikor akarod.:)
14/f
19/32 A kérdező kommentje:
az a gáz h nem merem :((
2011. aug. 30. 21:07
20/32 anonim válasza:
Majd ha lesz olyan lány, akiben eléggé megbízol és szereted, akkor menni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!