Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy szólítjátok le a pasikat?
Utolsónak üzenem, hogy egy intelligens nő inkább megvárja amíg a férfi kezdeményez. Ugyanis attól férfi a férfi. Az ő jutalma a nő, tehát neki kell meghódítania, ergo kezdeményeznie is. Tapasztalataim szerint a normális férfiak is sokkal jobban értékelik ha egy nő nem próbálja idétlen szövegekkel kelletni magát.
Az ilyen, állítólag modern nők miatt alakult ki a fiatalabb korosztálynál az a szemlélet hogy minden nő olcsó, könnyen megszerezhető, nem is kell küzdeni érte, hiszen odamegy az magától is. Ugyan már, minek tökös férfinak lennem, minek kell jól kinéznem, intelligensen társalognom, ha a nők úgyis idejönnek hozzám? Emiatt van a sok idióta, töketlen hapsi mostanság, aki a fentebb felsorolt okok miatt sz*rik adni magára. És emiatt van a sok divatb*zi is, aki egyszerűen ráunt a nőkre a viselkedésük miatt, és bár nem homoszexuális, mégis más pasikkal enyeleg a szórakozóhelyeken, mert még az is izgalmasabb számára, mint egy ilyen nő.
20:39 voltam
20:39
De, indiszkrét vagy. Semmi közöd nincs hozzá, hány éves vagyok. Én megmondtam, amit megmondtam, szerintem én gondolom jól, és részemről ennyi. Mellesleg nem vagyok a tipikus amerikai tucatfilmek híve, de amit eddig láttam abban inkább nyomulós idiótán viselkedő fiatal lányokat láttam.
Én férfi létemre is a "jégkirálynőnek" adok igazat! Számomra ez egyáltalán nem egyenjogúság kérdése, és igen, én szarul érezném magam, ha a lány kezdeményezne, ugyanis elvette tőlem, ami az én feladatom. Alapból nem is választanék olyan lányt, aki engem szólít le, de persze ez nem jelenti azt, h ne fejezze ki sehogyan sem, hogy tetszek neki. Jeleket nyugodtan adjon, sőt az segíti a kezdő lökést, dehogy ő szólítson le, azt elég rossz néven venném.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!