Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti hogy szólítjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy szólítjátok le a pasikat?

Figyelt kérdés
eddig nem nagyon volt rá szükség, de most kipróbálnám.:) valami normális, kevésbé p*csás kéne, esetleg valami "véletlen" helyzet..köszi előre is! :)
2011. aug. 30. 20:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
"Szia! Mónika vagyok. Dugunk?" Tuti befutó egy pasinál.
2011. aug. 30. 20:57
 12/18 anonim ***** válasza:
57%
A jégkirálynő meg az alatta lévő kettő menjen vissza barbizni. Egyenjogúságot akartok az élet összes területén, de itt el van várva, hogy a férfi férfi legyen, mi? A mai világban teljesen normális, ha egy nő kezdeményez, ugyanolyan hülyeséggel oda lehet menni a férfihoz, mint nekünk a nőhöz (pl.: Te is itt bulizol?) ha van humorérzéke, akkor azonnal lereagálja, valami ilyesmivel, hogy (Hát, a következő jäger után lehet már dimenziót válltok) és már egyenesben is vagytok. Persze, ehhez kell egy jó adag humorérzék és intelligencia. Ez csak egy példa volt, lehet máshogy is lehet akciózni, mellékeveredsz, aztán valami ilyesmi "(Én inkább más zenét szeretek, de ez a dévidgetta nem rosz)" stb stb stb. A mai világban TELJESEN elfogadott, ha egy nő kezdeményez beszélgetést. Egyenjogúság, meg a többi sületlenség..
2011. aug. 31. 02:15
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Utolsónak üzenem, hogy egy intelligens nő inkább megvárja amíg a férfi kezdeményez. Ugyanis attól férfi a férfi. Az ő jutalma a nő, tehát neki kell meghódítania, ergo kezdeményeznie is. Tapasztalataim szerint a normális férfiak is sokkal jobban értékelik ha egy nő nem próbálja idétlen szövegekkel kelletni magát.

Az ilyen, állítólag modern nők miatt alakult ki a fiatalabb korosztálynál az a szemlélet hogy minden nő olcsó, könnyen megszerezhető, nem is kell küzdeni érte, hiszen odamegy az magától is. Ugyan már, minek tökös férfinak lennem, minek kell jól kinéznem, intelligensen társalognom, ha a nők úgyis idejönnek hozzám? Emiatt van a sok idióta, töketlen hapsi mostanság, aki a fentebb felsorolt okok miatt sz*rik adni magára. És emiatt van a sok divatb*zi is, aki egyszerűen ráunt a nőkre a viselkedésük miatt, és bár nem homoszexuális, mégis más pasikkal enyeleg a szórakozóhelyeken, mert még az is izgalmasabb számára, mint egy ilyen nő.

20:39 voltam

2011. aug. 31. 13:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ha nem vagyok indiszkrét írd meg a korodat, mert nem igazán tűnsz túl tapasztaltnak a témában, esetleg túl sok amerikai filmet néztél. Hidd el, elég sokat éltem már ahhoz, hogy tudjam, ez csak a filmekben működik így. A hozzád hasonló "elvárom hogy a férfi odajöjjön" nők általában nincsenek tisztában se magukkal, se a másik nemmel. GOndolom te is még a lovagot várod a fehér lovon (nézzen ki jól és tudjon értelmesen beszélgetni). Az ilyen csajok általában azok, akik meglepődnek, amikor az Irén hurrikánról kezdek el velük beszélgetni, nem pedig arról, hogy de jó a segged, meg hogy a metált bírod-e... Hozzáteszem én sem megyek oda szórakozóhelyen, vadidegengént senkihez, félrészegen.
2011. aug. 31. 15:57
 15/18 anonim ***** válasza:
89%

20:39

De, indiszkrét vagy. Semmi közöd nincs hozzá, hány éves vagyok. Én megmondtam, amit megmondtam, szerintem én gondolom jól, és részemről ennyi. Mellesleg nem vagyok a tipikus amerikai tucatfilmek híve, de amit eddig láttam abban inkább nyomulós idiótán viselkedő fiatal lányokat láttam.

2011. aug. 31. 16:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm az érvekkel alátámasztott, megindokolt válaszod. Semmi gond, holnap már kezdődik a suli.
2011. aug. 31. 16:42
 17/18 anonim ***** válasza:

Én férfi létemre is a "jégkirálynőnek" adok igazat! Számomra ez egyáltalán nem egyenjogúság kérdése, és igen, én szarul érezném magam, ha a lány kezdeményezne, ugyanis elvette tőlem, ami az én feladatom. Alapból nem is választanék olyan lányt, aki engem szólít le, de persze ez nem jelenti azt, h ne fejezze ki sehogyan sem, hogy tetszek neki. Jeleket nyugodtan adjon, sőt az segíti a kezdő lökést, dehogy ő szólítson le, azt elég rossz néven venném.

22/F

2011. okt. 25. 13:36
 18/18 anonim ***** válasza:
"Hé,te ott...Kiscsaj!....Igen,te!" valahogy így xD
2012. ápr. 7. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!