Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok előtt nem cink ez a kocsi?
este megyek megnézni ezt a passatot, és főleg lányok válaszát várom h ránézésre milyen gondolatokat kelt bennük ez a kocsi?
Nekem egy RENDES eber jut róla eszembe :) Mert ezt egy céges, rakodós, munkás autónak is képzelem (Tiszta melós) :) így a dolgos embert összekötöm a tiszta rendes úriemberrel :)
Nos hát ennyi :D :D
Ebben az árban ez már jobb lenne: [link]
De az sem ciki, attól függ mire akarod használni. Egyébként ha egy csaj meg a kocsidért szeret, az nem lesz hosszú távú és tartalmas kapcsolat.
Ez elég fapados kocsi, nem is néz ki jól, ültem ilyenben.
A csajok azt szeretik ha egy kocsi kényelmes és vmi jó dizájnja van. Pl renault. A presztízs autókat is szeretik de azok ennél jóval drágábbak.
Ennél eggyel újabb Passatban is ültem és az sokkal kényelmesebb.
A mondeo is nagyon jó és sztem azért ennél jobban néz ki.
Ez egy egyszerű kinézetű autó, családosoknak, munkásautónak.
aki megveszi azt a Jaguárt az pár vagy akár 1 éven belül rákölti a vételárat! ráadásul mindent megeszik!
nem cink a passat kombi, normális autó, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!