Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csak akkor ültök egy pasi ölébe, ha tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Konkrét lányról van szó, nem tudom eldönteni hogy bejövök-e neki, de már néhányszor az ölembe ült. Jelent valamit, vagy semmi az egész?
a lány 15 éves és szűz ha ez számít :))
2011. aug. 29. 23:13
11/14 anonim válasza:
én is sokszor beülök fiúk ölébe attól függetlenül hogy éppen tetszik e vagy sem. vagy azért mert nincsen több hely vagy mert éppenséggel ehhez van kedvem. (viszont ha van barátom akkor nem akarom őt avval megbántani hogy mások ölébe ülök...) nem hiszem hogy feltétlenül a tetszését akarná így kimutatni, de van rá esély.a legegyszerűbb ha megkérdezed. :D
15/l
12/14 anonim válasza:
én akkoris beleülök egy srác ölébe ha a haverom volt olyan mikor az egyik fiú osztály társam akivel akkoriban jóba voltam beleült az ölembe meg belefeküdt nem is egyszer.és nem érzem magam ribancnak:"D
13/14 anonim válasza:
40 éves nő is ült ölembe már hülyeségből...19 vok..szal remélem nem xD
14/14 anonim válasza:
Szerintem attól függ, hogy másoknak is az ölébe ül-e.
Persze ezt nem könnyű kideríteni.
Más részt, ha tetszik neked, akkor ne fogd magad vissza.
Ne legyél már nyámnyila
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!