Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfias fiúk! Ti ugye nem terveztek piperkőc metroszexuálisak lenni?
akik nem hordanak baromi márkás cipőket, csőnadrágot, rózsaszín, lila cuccokat, nem vasalják a hajukat, és nem szőrtelenítik magukat mindehol... ugye ti nem terveztek ilyenné válni? mert nekem jó pasi és jó férj kell, nem egy kis csajszi... ugye nem fognak kihalni a férfiak?
ja és ti nem szoktatok beszólni búza kinézetű társaitoknak?
írjatok kort is!
a környezetedben sok ilyen fiú van? stb..meséljetek!
hát példát mutathatnál pedig homár társaidnak.. és amúgy sok lány van aki szereti a férfiakat..
hát férfias sztárnak tartom őket, akiket úgymond 5/5-ösnek tartok..:)
Johnny Depp, James McAvoy, Axl Rose, Bruce Springsteen fiatal (!) korában, George Clooney, Leonardo Dicaprio
jaj dejó! :)
amúgy férfias sztárok még:
robert downey jr.
meg hát szerintem brad pitt is, csak őt nem akartam írni mert ő túlságosan is 10/10-es sokak szerint és akkor le leszek szavazva hogy najó de senki nem elhet brad pitt..
Remélem nem, mert akkor nem biszex, hanem leszbikus leszek..
18/L
Én férfi vagyok, és az is maradok. Nekem a sport az első, utána a családom, a barátaim, a barátnőm, amikor van, és ennyi. Normálisan öltözködöm, de nem vagyok búza, nem járok pinkben, és nem vagyok egy gizda fos...
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!