Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez csoda vagy csak furcsa véletlen?
köszönjük :))
csak lazán sétálj oda hozzá, beszélgessetek.. ne félj és lehet, hogy lesz valami..:) ha odamész már sok esélyed van..:))
Csak én vagyok ennyire hitetlen, hogy nem gondolom, hogy van valóságalapja ennek a történetnek?? o.O
(Azért ha tényleg így van akkor sok boldogságot nektek :P)
37.: először nekem is bizarrnak tűnt, de sztm meggyőzően valóságosan van leírva, megfogalmazva + nemrég találkoztam egy barátnőmmel aki az auráról, kisugárzásról és ilyen misztikus dolgokról beszélt, ez akkor miért ne lehetne igaz?
Amúgy jogos a felvetésed:)
hát öö akkor amikor legközelebb találkoztok, akkor beszélgetés közben csak kérdezz rá, hogy "mi is a neved???"
am köszönjük
és hát a barátnőimnek is meséltem ők is alig akarták elhinni, hogy így jöttünk össze (meg még kettőnknek is hihetetlen, hogy egy álom), de az a lényeg, hogy együtt vagyunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!