Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha buliban táncolnátok egy ismeretlen sráccal, és szimpatikus, mit engednétek meg neki?
pl csók, simi, felső alá benyúlni, tapi meg ilyesmi...
esetleg többről is lehet szó?
Annyit, hogyha már nem táncolok, odajöjjön hozzám, udvariasan (!!) bemutatkozzon, meghívjon egy kólára (ne szeszre, ne akarjon leitatni), és hanyagolja a "helló cica", "cukor ment a szemedbe, hogy ilyen édesen nézel?" és hasonló roppant intelligens bókokat. Ha ilyesmi helyen vagyok, és érzem, hogy valaki mögém áll, és elkezdi taperolni a csípőm, esetleg a hátsóm, hátra sem nézek, lendületből felpofozom. Nem vagyok amúgy agresszív egész addig amíg nem néznek rib@ncnak.
Egyébként nem szoktam olyan helyekre járni, ahol "táncolni" lehet, rockkoncerteken vagyok fellelhető, és ott hál'istennek nagyon kevés tapló van, szóval ott lehet ismerkedni normális srácokkal.
20/L
13:06-os voltam...na pont az olyanokra céloztam,mint a 14:00-ás kommentelő...aztán ő lesz a következő kérdező:
"Megdugtak diszkóba,lehetek terhes?" :DDDD
"ne ércsetek félre cs szeretem jól érezni magam"
Mit lehet ezen félreérteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!