Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Válaszolnátok? :-)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Válaszolnátok? :-)

Figyelt kérdés
Ti mit figyeltek meg legelőször egy lányban, mi az amit értékeltek és tetszik nektek, és mi az ami kiábrándít illetve amit nyomasztónak találtok?
2011. aug. 28. 22:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"és miért nem szeretnél barátnőt?!"

Mint írtam ezt a hagyományos értelemben vett kapcsolatra értettem. Tehát szeretnék természetesen társat, csak kicsit más jellegű kapcsolatban :)

F/18

2011. aug. 29. 08:31
 22/24 anonim ***** válasza:

Külsőre a szemet nézem meg először.

A belső meg, ha nem lehet semmivel elrontani a kedvét.

2011. aug. 29. 15:36
 23/24 anonim válasza:

1.alak arc fenék mellek de megszoktam nézni a kezeit és a lábát is hogy ápolt-e és a haját.

Engem kiábrándít ha csúnyán beszél, idiótán vihog mindenen, ha rágja a körmét...és még sorolhatnám:D

2011. aug. 30. 19:09
 24/24 anonim válasza:
Szemét, testét. Én még az ajkát is :D Ami kiábrándító: rossz lehellet, csúnya járás valamint ha műveletlen. :D
2011. szept. 1. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!