Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Válaszolnátok? :-)
22:54-essel értek egyet főleg.
Amit először megnézek az az arc, a szem főleg, aztán megnézem az összhatást, van-e valami kisugárzása. Utána meg ami van ahogy mondta a helyesírással és intelligenciával jobb ha rendelkezik.. :D
Ami kiábrándít a cigi a sok pia az ostobaság.. :D:D
Nyilván amit először megnézek, az az összkép. Azt látom meg először. De ez az összkép folyamatosan változik. Minden szóval, mozdulattal, bármivel. Végül a külső számít a legkevesebbet. Sőt, szerintem a külső csak a társadalmi kényszerek és az előítéletek miatt számít egyáltalán.
Na de én ilyen vagyok, szerintem a legtöbb fiú(főleg ilyen korban), inkább a külsővel szeretne törődni, csak nem mindig sikerül. A viselkedés és a személyiség idővel úgyis mindent felülír.
F/18
(Ja, ha többet akarsz megtudni rólam akkor: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
23:15
és miért nem szeretnél barátnőt?!
Én is az összképet nézem. Hogy mit értékelek? Most ide ideálokat vagy olyan külső belső tulajdonságokat írjak akit el tudnék képzelni barátnőnek? Külsőre elsőnek amit megnézek az a szemei. Beszélgetés közben is tartom a szemkontaktust (jó nem folyamatosan), szóval ha szép szemei vannak és csillog benne az a valami, az már jó pont. :)
Lehetőleg legyen hosszabb, ápolt haja (nem kell, hogy bekenje mindenféle izével, csak legyen tiszta, jó illatú). Illjen hozzá a ruhája, lehet akár egy farmer meg póló is, csak álljon jól neki. Lehetőleg ne, vagy csak enyhén sminkelje magát. Nagyon kiábrándító mikor valaki össze-vissza van mázolva :S.
Belső: Legyen őszinte, egyenes. Ha az elején elvágja magát valami kis hazugsággal, akkor már nem tudok bízni benne és nem fog érdekelni. Kiábrándító még, ha piál, vagy dohányzik, illetve nem lehet vele komolyan beszélgetni, csak vihog mindenen.
a külső megfog, a belső megtart :D
amúgy én először az arcát nézem, utána alak, mellek, fenék. :)
ami bejön: barna haj, nagy barna szemek, természetes; hullámos haj.
intelligens, humoros
ami kiábrándít: nagyképű, paraszt, buta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!