Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Somogy megyei 16-18 éves lányok (Főleg kaposváriak! )?
Figyelt kérdés
Hol szoktatok ismerkedni? Mármint hol lenne egy korombeli fiúnak a lehető legnagyobb esélye a veletek való találkozásra? És most nem ilyen proli helyekre gondolok, mint a Retro és társai...
17/F
2011. aug. 27. 15:00
2/16 A kérdező kommentje:
ma 16:22!
Haha de vicces vagy...
2011. aug. 27. 17:34
3/16 anonim válasza:
Énvagyok a haha de vicces. somogy megyei lányt nemtudok de tudok ajánlani egy két tippet hogy hol ismerkedj suli (tudom elég tré de ott a legkönnyeb még neked) de ha már kimozdúlosabb vagy akkor diszkó ha visszahúzodó akár egy park vagy bármi fagyizónál meghívod oszt jön magától kb ennyi
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ!
2011. aug. 29. 14:51
5/16 anonim válasza:
amúgy kajak jobb a matek pótvizsga :D
stresszes helyzetben felértékelődik a nyelvmunkád ;)
6/16 anonim válasza:
Én kaposvári vagyok, és általában a barátnőimmel mindig bejárunk a városba, fagyizni, vagy meginni valamit, vagy pizzázni stb....parkba is járunk, meg persze bulizni is néha. (nem minden héten)
7/16 A kérdező kommentje:
13:14 haha..
Kedves 13:38! Köszönöm szépen az értelmes válaszodat!
Csak hát azért elég ciki lenne odamenni valakihez, amikor a barátnőivel van! Ha érted mire gondolok...
2011. aug. 31. 13:49
8/16 Coon válasza:
De azért 1 próbát megérne!
Csak nem akar megszivatni téged ha már így leírta hogy hova szoktak járni!
9/16 A kérdező kommentje:
14:44! Nem azt mondtam, hogy ő szívatna meg, meg azt sem mondtam, hogy megszívatnának, csak azt, hogy amikor épp csoportba vannak és akkor odamenni az egyikhez...
2011. aug. 31. 17:11
10/16 anonim válasza:
13:38 vagyok
Szerintem hozd egy-két haverodat és gyertek úgy oda! :D De most komolyan, nem viccelek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!