Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti értitek az apró jelzéseket arról, hogy bejöttök-e a srácnak? (Hogy reagáltak általában?)
Ez érdekes kérdés.Szerintem általában aki "észreveszi" az téved,akinek pedig valóban van mit észrevenni az pedig nem...:)
16/L
én nem mindig értem, mert vannak olyan 'apró jelzések' (amiket nem csak én gondook ki), akkor mindig csalódok....
valahogy szégyenlősek a fiúk, vagy néha pedig úgy bánnak a lányokkal, ahogy éppen nekik megfelel....
leforditom mit akart az elsőírni tehát :
aki észreveszi a jeleket az általába beképzeli magának mert nincsenek is jelek (azt szeretné ha lennének és ezért minden szót jeleknek gondol )
aholmeg tényleg vannak jelek azt meg nem veszük észre.
ja lemaradt: 15/L
az utolsóvoltam
14:07es vok.
egyetértek az utolsóval!
nekem ha tetszik egy srác akkor minden mosolyt minden kedves szót jelzésnek gondolok na épp ezért mostanába ha nincs egyételmű jel akk azt csak baráti gesztusnak veszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!