Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van 1 srác aki tőlem 2 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 srác aki tőlem 2 évvel fiatalabb és flörtölünk már egy jó ideje. Kezdeményezek én vagy hagyjam h ő lépjen?

Figyelt kérdés

Nem lenne esetleg hülyeség belemenni? Ja meg van 2 nővére akik a barátnőim. Amúgy a srác nagyon helyes tetszik meg járnék is vele de nem tudom mit tegyek. Segítsetek!!

16/L

2009. ápr. 17. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Húú 14 éves? ajaj.. Hát elég fiatal, ráadásul a fiúk, később érnek, mint a lányok, bár a fiúk sose lesznek érettek :D
2009. ápr. 17. 21:51
 2/7 A kérdező kommentje:
de nagyon aranyos és tök ól eltudunk beszélgetni:-)
2009. ápr. 17. 21:57
 3/7 A kérdező kommentje:
*tök jól .....:)
2009. ápr. 17. 22:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Hamarabb érnek, mi?

Jó duma aranyom... :D

2009. ápr. 17. 22:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Valaki segítsen is már konkrétan h ő mit tenne!!
2009. ápr. 17. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:
hat en nem jarnek kisebbnel nallam fiuval,mert en csak olyanokkal jarok akik velem egyidosek vagy nallam egy ket evvel nagyobbak...de ez a te dontesed ha te jol erzed magad vele es o is veled akkor miert is ne?nehogy mar mas dontse el hogy ti jarjatok e vagy sem!probaljatok meg es hogy ha nem mukodik a kapcsolat szakitsatok remelem hogy tudtam segiteni;)
2009. ápr. 18. 12:03
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes válaszokat!!!
2009. ápr. 18. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!