Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mégis mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mégis mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki a 'barátom' már 8hónapja, de én aztán idővel többet éreztem iránta, és be is vallottam neki, merész módon. Ám ő közölte velem, hogy szeret, de csak mint barátot! Ezután nem nagyon beszéltünk, nem írt vissza msn-en, és nem is nagyon találkoztunk nyáron, mivel más társaságba jártunk. Valamiért mérges volt rám, kb 3hétig, nem közölte velem, miért. A helyzet az, hogy már voltunk strandon meg minden, de én még mindig érzek iránta valamit, és sehogy sem tudok túllépni rajta. Nem merem mégegyszer megmondani neki komolyan, hogy szeretem, mivel először sem vált be. Mi tévő lehetnék? 15/F
2011. aug. 26. 23:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy még meggondolja magát. De azért éveket ne várj rá.
2011. aug. 26. 23:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Sokat nem tehetsz, egyszerűbb, ha elfogadod, h ez nem jön össze. Azért szerintem egy próbát mégis megérne, ha újra elmondanád és megkérnéd, h egy randira elvihesd, ha nem érzi jól magát, akk utána békén hagyod. Mondjuk lehet, h erre is nemet mondana.
2011. aug. 26. 23:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, a lényeg, hogy ne éld bele nagyon magad, hogy együtt lesztek, de haverkodni érdemes lenne továbbra is,próbáld olyan tipikus randira elhívni és majd meglátod, hogy mennyire fekszik neki, tetszel-e úgy neki vagy még mindig csak barátként néz rád.
2011. aug. 26. 23:50
 4/5 anonim válasza:
Öld meg !!!
2011. aug. 27. 00:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat az első 3 válaszolónak!
2011. aug. 27. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!