Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gáz egy 153cm-es lány, és egy 180cm-es fiú páros? Csók közben elég érdekes lehet a 27cm. Nem? :S
Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 21:10
11/17 anonim válasza:
De eléggé. Nem értem miért kell minden alacsony retardáltnak magas faszi.
12/17 anonim válasza:
Szerintem nem, sőtt! Én aszt szeretném, ha úgy csókolna meg a barátom, hogy lehajol hozzám, olyan jó lenne............
13/17 anonim válasza:
Ha téged illetve titeket zavar akkor az a gáz.
Én 191cm vagyok barátnőm 164cm. Nem gáz, sőt még hajolni sem kell hozzá, elég előredönteni a fejem, neki meg pont hátra egy picit. Még az sincs hogy nyújtózkodnia kellene neki.. (nincs rajta magassarkú)
14/17 anonim válasza:
A srácnak kényelmetlen lehet egy idő után, tapasztalat alapján mondom, nekem is rogyasztani kellett exbarátnőmnél folyton csók közben, és egy csomószor csak azért hagytam abba, mert kényelmetlen volt.
15/17 anonim válasza:
üljetek le valahova is úgy könnyebb lesz
16/17 anonim válasza:
De cuki *-*
És mért lenne már gáz? :D
Nálunk is van 20 centi különbség :P
17/17 anonim válasza:
Nem lesz sebes a térded..Ha érted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!