Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mutatnának olyan fiut, aki helyes, magas, szép, és mégsem kell egy nönek sem?
a külső nagyon is számít akárki akármit mond...max a vakoknak nem számít...
én nem jönnék össze olyan férfival aki nem vonz szexuálisan. ennyi
19L
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:42
Ilyen férfit keresek elég régóta... Jó tudni, hogy még vannak ilyenek :)
igen, én sajnos ilyen vagyok :(
nem bírják elfogadni, hogy az operációk előtt nő voltam :'(
ma 15:02
Egyetértek, hiszen ha nincs meg a fizikai vonzalom, akkor nem ér semmit az egész. Bár nekem nincsenek nagyon nagy igényeim, elég, ha átlagosan néz ki. Csak ne legyen divatmajom pózer.
Én is hasonló vagyok mint amit 19:42 leírt, hozzátéve, hogy nekem úgy igazából egy komoly, rendes barátom sincs. Vagy eltávolodtunk egymástól, mert nem követtem őket a kocsmák és discok mélyére, vagy egyszerűen kinéztek maguk közül, mert nem szeretem az alkoholt, a lányokat pedig többre tartom egy dugólyuknál.
Önértékelésem eléggé szegényes, ugyanakkor azt látom, hogy nem vagyok ronda, szerintem karakteres az arcom. Rám is mosolyog néhány lány (egy integetett is) de ezektől inkább zavarba jövök Öltözködésem rendes farmer, ing/póló és egyéb teljesen átlagos dolgokból áll, emiatt eléggé "unalmas"-nak tűnhetek, de szerintem nem azzal kell egyedinek lenni, hogy mindenféle 'divatos' göncot hordunk.
A másik amit még írtak itt a külső. Elég álszent dolog, hogy a külső nem számít, szóval nem is gondolom így, mert lássuk be olyanba sosem lehet igazán szerelmes az ember,a ki nem vált ki szexuális vonzalmat. Sajnos eléggé felszínesnek érzem magam ebből a szempontból, mert ugyan nem valami modell kinézetű lány kéne, de egyszerűen nem tudok vonzalmat érezni, ha nincs az illetőnek szép, nőies arca, hosszú haja és átlagos vagy vékonyabb alakja. Ebből a szempontból "jogos", hogy nincs barátnőm. Szégyenlem is érte magam, próbáltam átlagos, csúnyácska lányokba is beleszereni, de nem ment és emiatt kicsit nagyképűnek, külsőségesnek érzem magamat.
A másik meg, hogy ismerkedtem két tényleg szép lánnyal, akik nem buliznak meg úgy éreztem rendesek, kedvesek... sajnos buták voltak. Nem lehetett velük semmilyen komolyabb témáról beszélgetni, pedig én szeretek olyanokról: társadalom, pszichológia, filozófia, tudományok stb, persze nem ilyen okostojás stílusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!