Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit választanál: IQ-d vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit választanál: IQ-d vagy a külsöd csajoztasson be?

Figyelt kérdés
Nyilván félisten testtel állni, mosolyogni, és minimális szöveget nyomva sokkal könnyebb becsajozni, mint IQ zsonglörként elöször vért izzadva egyáltalán elérni azt, hogy a nök látómezejéböl eljussák az agyukig.
2011. aug. 26. 17:46
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

Szóval egy átkozottul szar megvilágítású, egy majdnem jó és egy baromi rossz szögből készült kép alapján kéne megbizonyosodnunk arról, hogy márpedig Te csak az intelligenciáddal tudsz csajozni?

Tény, nem cserélnék veled, DE a képek alapján csendben megpihensz a magyar átlagban, szóval semmi okod az aggodalomra. Csak kaparj össze egy kis önbizalmat és menni fog ez az iQ-d bevetése nélkül is (de azért ne hagyd otthon azt se).

2011. aug. 26. 19:14
 22/46 anonim ***** válasza:

Az intelligenciájával? Ő? Soha.

De a kinézetével sem.

Talán az ágyban lenne esélye kialakítania kötődést, de nem hiszem, hogy pont ilyennel akarna ágyba menni valaki.

Maximum akkor, ha tol magára egy kis IQ-t.

2011. aug. 26. 19:26
 23/46 A kérdező kommentje:
na most akkor döntsék már el, hogy helyes vagyok vagy sem, mert mindenki hazudozik, hogy az vagyok, de én még ezt a valoságban sosem tapasztaltam!
2011. aug. 26. 19:27
 24/46 anonim ***** válasza:
Most írtam: átlagos vagy. Próbáld meg leküzdeni a kisebbségi érzéseidet és sínen vagy.
2011. aug. 26. 19:30
 25/46 anonim ***** válasza:
A gondolkodásoddal van a baj! :D
2011. aug. 26. 19:41
 26/46 anonim ***** válasza:
Tőlem nézhet ki akármilyen jól egy srác, ha az értelmi szintje a békáét sem közelíti meg... Viszont ha okos, a külsőn is sokat tud dobni, mármint érteed, nem számít :D L/20
2011. aug. 26. 19:56
 27/46 A kérdező kommentje:
kamu.
2011. aug. 26. 20:48
 28/46 anonim ***** válasza:
kamu a popód.
2011. aug. 26. 20:50
 29/46 A kérdező kommentje:

nem táncoltam még egy lánnyal sem!

akkor itt igen cska nagy aprobléma

2011. aug. 26. 20:53
 30/46 A kérdező kommentje:
2011. aug. 26. 20:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!