Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit választanál: IQ-d vagy a külsöd csajoztasson be?
Lehet, hogy én túl sokat akarok, de nekem mindkettő fontos.
A külső megfog, a belső megtart...
...A jó szex hozzáláncol :)
Nem jó, ha egy srác csak addig tetszik, amíg meg nem szólal. Elég, ha a fejem utána fordítom - nem akarom még a gyomromat is.
16/L
"rám ez nem igaz"
Ha nem tudsz csajozni, akkor dehogynem. A kisfiús arcot lehet ellensúlyozni megfelelő hajviselettel, komolyabb öltözködéssel. Nekem is kisfiús arcom van, szóval nem kell a duma.
Nem kicsit vernél össze - Valóban. Én vagyok itt az éretlen. Nem én vernék meg valakit :D
Miért baj az, ha nekem számít mindkettő? Mert némelyik féleszű idióta, aki ha lemegy a bányába, feljön a szén ezek közül még egyet sem tud teljesíteni?
Nem csodálkozom rajta, hogy nincs barátnőd. Lehet írigykedni az igazi férfiakra... =)
Tévedsz amúgy, sosem szerettem babázni, a Barbie-kat meg főleg nem... XD
Sminktől - El tudom fogadni magam smink nélkül is. =P És mások sem mondják, hogy ronda vagyok, sőt még szépnek is tartanak. ^^
Sok szerencsét egyébként a barátnő-szerzést, de szerintem ezt a "Megverlek" dolgot hanyagold, mert akkor, ha egy kicsi esze is van a csajnak, abban a pillanatban otthagy. =P
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!