Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit választanál: IQ-d vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit választanál: IQ-d vagy a külsöd csajoztasson be?

Figyelt kérdés
Nyilván félisten testtel állni, mosolyogni, és minimális szöveget nyomva sokkal könnyebb becsajozni, mint IQ zsonglörként elöször vért izzadva egyáltalán elérni azt, hogy a nök látómezejéböl eljussák az agyukig.
2011. aug. 26. 17:46
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
kamu.
2011. aug. 26. 18:08
 12/46 anonim ***** válasza:
És mért vagy gyerekképű ?Mert nincs borostád? ) hány éves vagy?
2011. aug. 26. 18:12
 13/46 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy én túl sokat akarok, de nekem mindkettő fontos.

A külső megfog, a belső megtart...

...A jó szex hozzáláncol :)

Nem jó, ha egy srác csak addig tetszik, amíg meg nem szólal. Elég, ha a fejem utána fordítom - nem akarom még a gyomromat is.

16/L

2011. aug. 26. 18:14
 14/46 anonim ***** válasza:

"rám ez nem igaz"

Ha nem tudsz csajozni, akkor dehogynem. A kisfiús arcot lehet ellensúlyozni megfelelő hajviselettel, komolyabb öltözködéssel. Nekem is kisfiús arcom van, szóval nem kell a duma.

2011. aug. 26. 18:17
 15/46 A kérdező kommentje:
én nem kicsit vernélek össze ezért a 16 évesen is ilyen übermanós felfogásért! hát basszus 3 éve még a barbit tologattad! az elsö melltartód dobta meg igy az élettapasztalataidat, vagy a sminktöl lett hirtelen plus 100000000millio agysejted?
2011. aug. 26. 18:18
 16/46 A kérdező kommentje:

tessék: 20 évesen igy néztem ki:

[link]

2011. aug. 26. 18:19
 17/46 anonim ***** válasza:
És ezzel a külsővel mi a bajod?
2011. aug. 26. 18:24
 18/46 A kérdező kommentje:

[link]

ez csak egy kép. meg van, ahogy valoban kinézek!

2011. aug. 26. 18:28
 19/46 anonim ***** válasza:
Bakker már megint te vagy!Múltkor csaj hiányod volt mert ronda vagy-vagy valami ilyesmi volt a kérdésed.Most meg ez! IQ-val ki lehet törölni a p....d :D Azóta van már csajod? :)
2011. aug. 26. 18:28
 20/46 anonim ***** válasza:

Nem kicsit vernél össze - Valóban. Én vagyok itt az éretlen. Nem én vernék meg valakit :D

Miért baj az, ha nekem számít mindkettő? Mert némelyik féleszű idióta, aki ha lemegy a bányába, feljön a szén ezek közül még egyet sem tud teljesíteni?

Nem csodálkozom rajta, hogy nincs barátnőd. Lehet írigykedni az igazi férfiakra... =)

Tévedsz amúgy, sosem szerettem babázni, a Barbie-kat meg főleg nem... XD

Sminktől - El tudom fogadni magam smink nélkül is. =P És mások sem mondják, hogy ronda vagyok, sőt még szépnek is tartanak. ^^

Sok szerencsét egyébként a barátnő-szerzést, de szerintem ezt a "Megverlek" dolgot hanyagold, mert akkor, ha egy kicsi esze is van a csajnak, abban a pillanatban otthagy. =P

16/L

2011. aug. 26. 19:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!