Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szep ez a csaj?

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 09:11
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
Közvetlen linket adjatok, okoskák. Amúgy még mindig az én általam mutatott a legszebb. :D
2011. aug. 26. 19:43
 52/60 anonim ***** válasza:
Már megbocsáss de mi az hogy más lányokról raksz fel képeket úgy hogy a nevüket is mutatod???? Mit képzelsz te magadról?? ez sérti a személyi jogaikat..
2011. aug. 27. 17:40
 53/60 anonim ***** válasza:
nem sérti hisz a facebookra a tulaj rakta fel és így amúgyis látja az egész világ. gondolkodj cimbi!
2011. aug. 28. 01:02
 54/60 anonim ***** válasza:

Javítok!:

Juhász Ariella nemcsak szép csaj de egy eszméletlenül jó nő, és egy atomszexi édes kis tündér!!!

Akkor a többiek:

Bernai Zsófi: Nagggyon szexi!!!! Szép kis tinilány lehet a profilképe alapján! De mivel nem vagyok az ismerőse, így nem látszik teljes képgaléria. :( Pedig gyönyörű szexi alakja van!!! Na és az a lenge kép.... Biztos izgalmas csaj lehet!!!

Veres Nikolett: Szép nőies alak bár nem sportos. Szép barna bőr, ami mindig jól mutat! A frizura szerintem csapnivaló, az arca így nem tetszik, bár ez egy elnagyolt kép és lehet hogy amúgy nagyon szép lány csak így nem látszik! Az ő képeit sem lehet megnézni!

Tímár Fjuzlii: Elég hülye név egy ilyen szép kislánynak! Nagyon csinos és szexi kiscsaj. Vékony és nagyon kívánatos testalkata lehet szép színű a bőre, és csodás nőies hosszú haja van az arca pedig nagyon szép! Na ő egy szemrevaló kis cicus lehet élőben is! Az ő képei sem publikusak.

Tóth Szilvia: Szép arc, szép haj, igyazán jó kis csaj. A cicijei pedig biztosan nagyon szép formásak, már amennyi látszik belőlük. Neki nem látok több képét.

A többi kép pedig nem elérhető!!!!

2011. aug. 28. 09:09
 55/60 anonim ***** válasza:
Ismered Ariellát? :O Én csak a képei alapján ia megőrülök érte.
2011. aug. 28. 10:11
 56/60 anonim ***** válasza:

ma 10:11

Sajnos nem, pedig nagyon szexi kis macska! ;)

2011. aug. 28. 12:21
 57/60 anonim ***** válasza:
Az biztos.
2011. aug. 28. 13:27
 58/60 anonim ***** válasza:
A Tóth Szilviának nincsenek is mellei! -.- Az enyémek mellett ez laposdeszka! Na jó azért a nagy mell nekem inkább átok mint áldás, főleg így 14 évesen! Remélem nem nő tovább! :S
2011. aug. 28. 18:03
 59/60 anonim ***** válasza:

09:38 akit belinkelt,tényleg szép lány :D

kérdező,akiket te linkeltél,azok nem ..

13l

2011. szept. 22. 16:56
 60/60 anonim ***** válasza:
Én is lány vagyok ugyan, de sztem ez a csaj hát úgy elmegy
2011. okt. 19. 16:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!