Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elijesztettem, megbántottam ezzel?
Tipikus...
Vagy nagyon naiv vagy 15-17 éves létedre,vagy túl sokszor nézted végig a Szex és New Yorkot.:S
Én a srác helyében már a 2. alkalom után kitöröltem volna a számod a telefonomból.Aztán szórakozz mással basszus.
Kislány..ébresztő!!
"Második: én hívjam el? Tudom, hogy érdekes helyzet, de a fiúnak kell kezdeményeznie. Még ha a szemében Miss Elérhetetlen is vagyok."
Már kétszer felhívott b.meg és te valami gagyi indokkal elutasítottad. K.rvára meg akartad ismerni, ha a csajbuli fontosabb volt. És még annyit sem vagy képes közölni vele, hogy előtte csak meg akarod ismerni. De utálom az ilyen hülye ingatag, felelőtlen kis k.rvákat. 14 éves kis ribancok, akik annyira érettnek hiszik magukat.
Ha van egy kis esze és önbecsülése, még a nevedet is elfelejti. Ha ezek után kell még valami, akkor emeld fel azt a kib.szott telefont. Nem vagy te annyira különleges, csak, mert csaj vagy.
Magam is meglepődtem, hogy így vissza tudtam fogni magam, mert átérzem a srác helyzetét és az ilyen csajok nagyon fel tudnak húzni.
De lehet, hogyha a kérdező beír még pár infantilis, "ő a férfi ő kezdeményezzen" baromságokat, akkor már nem leszek ennyire finom úriember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!