Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elijesztettem, megbántottam ezzel?
Figyelt kérdés
Van egy srác, táborban ismerkedtunk meg. Mondta hogy helyes csajnak tart, szeretne jobban megismerni. Mondtam neki, hogy szimpi, meg hallottam hogy rendes. Elkérte a tel. számomat. Azt hittem már sosem látom és nem is hallok róla, de pár nappal a tábor után kihívott, és kimentunk. A randi végén megolelt, én meg fulig mosoly voltam, nagyon jól esett. Másnap ismét. Elment egy hétre, alig írtunk, amikor hazajott osszefutottunk a városban pár percre, de aztán elment. Még kétszer kihívott, de én mindig inkább a barátnoimmel mentunk "csajbulizni". Most megkérdezte, hogy szabad-e leszek, de mondtam, hogy nemnagyon. Azt hiszem tobbet akar barátságnál, és én még csak szeretném ot megismerni, mert vagy komoly kapcsolatot akarok, vagy inkább csak barátságot. Szerintetek az, hogy párszor kikosaraztam, rosszul esett neki? Elijesztettem?2011. aug. 26. 00:48
2/18 anonim válasza:
Attól függ, ha elhívod valahova és 2x is nemet mond mert nem ér rá akkor lehet.
3/18 brucelii válasza:
én már biztosan nem keresnélek!
5/18 A kérdező kommentje:
Második: én hívjam el? Tudom, hogy érdekes helyzet, de a fiúnak kell kezdeményeznie. Még ha a szemében Miss Elérhetetlen is vagyok.
2011. aug. 26. 00:59
6/18 anonim válasza:
Azért ha kikosarazod, akkor ne várd már el, hogy ő keressen...
15/L
7/18 A kérdező kommentje:
Na mivan? :D kellenének még válaszok. *L*
2011. aug. 26. 01:15
8/18 anonim válasza:
Ja, de miután folyamatosan a Miss Elérhetetlent játszod, szegény nem tudja mikor hívjon el bármikor is újra. Mondhatnád te legközelebb, ha ráérsz.. Legalább leesik neki, hogy szó sincs arról h nem akarsz tőle az égvilágon semmit, csak tényleg nem értél rá.
9/18 anonim válasza:
Hallod 3szor kezdeményezett és te mind3szor elkülted a pics@'ba. Hányszor hívjon még föl?
10/18 anonim válasza:
hátja.. ne várd ezek után h még keresni fog. ha akarod kezdeményezz te, de ezek után csoda lenne ha ő keresne újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!