Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet első randin ezt elgitározni?
Amit te beraktál kedves kérdező azt bárki lejátsza, nem nagy művészet, nem kell hozzá gitártudás.
Amit mutatok neked, az akusztikus és komolyzene és lehetőleg ne az első randin játszd el, de később nagyon jó lehet! :)
Jesszus, csak szerintem borzasztóan röhejes egy 50 cent számot eljátszani gitáron első randin? XDXDXDXD A másik, megfigyeltétek a szövegét? XDXDXD Nekem ezt eljátszaná egy pasi, hangosan kiröhögném, és tuti hogy lelépnék, jéézusom XDXDXDXDXDXD
Ha már gitározol, valami romantikusat játssz, vagy csak egy szép dallamot. Ennyi erővel a P.I.M.P.-t is eljátszhatnád XD
20/L
Hát én inkább menekülnék, mint tetszene, ha bármit gitároznál az első randin.
22l
ÚRISTEN! Ez az én "beindulós számom". :D:D:D Szóval, ha nekem elgitároznád, tuti nem bírnék magammal... Like ;) :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!