Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek ezekről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek ezekről? 20-30as pasik

Figyelt kérdés
Fiúk ha aránylag csinos lány odamegy hozzátok szórakozóhelyen, kávézóban vagy akár az utcán akkor mi az az ok ami miatt elküldenétek, vagy nem szívesen állnátok le vele társalogni. Vagy például egy asztaltársasághoz odamegy egy csaj hogy nem ültök e oda srácok akkor miaz az ok ami miatt nemet mondtok? Pl ronda, idiótának tünnek a barátnői, nem elég csinos, vagy dohányzik esetleg piás vagy lehet olyan hogy ugy túlságosan kivan öltözve szoval túl sok? Ugy 20-30 éves pasik válaszát várom. Csajok szoljatok hozzá ti is korotokat mellé irnátok? Köszi elöre is mindenkinek
2009. ápr. 16. 18:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

hát attól függ mennyi idős lányokról van szó, ha utcán egyedül vagyok és leszólít, de én férfi létemre utálom az oylanokat hogy "bejösz nekem, iszunk valamit"

a túl fiataolok nem jöhetnek szóba, meg természetesen ha lerí róla hogy idióta akkor nem.

ha társasággal vagyunk és a többieknek van kedvük akkor átülnék

2009. ápr. 16. 22:48
 12/13 anonim ***** válasza:
ma 22:24 vagyok: na ne értsetek félre azzal amit írtam.. én is úgy látom, hogy a fiúknak kell kezdeményezni.. ;)
2009. ápr. 16. 23:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Emberek, na ne máár: elutasítanátok egy jó nőt csak azért mert telefon helyett telcsit mond, meg néha elszív egy szálat??? Ti vagy nem mondtok igazat vagy nem tommm. Szerintem a visszautasítás kizáró oka csak az lehet, ha van barátnőd, akit szeretsz, vagy nem tetszik, de akkor nem cigi meg telcsi miatt. És egy kezdeményező lány nem feltétlenül ribi, csak ügyesen kell csinálnia, pl. mostani kis barátnőm is így cserkészett be engem. :) Több mint 2 éve ismerem, több mint egy hónapja járunk és még nem is feküdtünk le, és elérte nálam, hogy így is nagyon jól érzem vele magam. :)
2010. ápr. 16. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!