Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek ezekről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek ezekről? 20-30as pasik

Figyelt kérdés
Fiúk ha aránylag csinos lány odamegy hozzátok szórakozóhelyen, kávézóban vagy akár az utcán akkor mi az az ok ami miatt elküldenétek, vagy nem szívesen állnátok le vele társalogni. Vagy például egy asztaltársasághoz odamegy egy csaj hogy nem ültök e oda srácok akkor miaz az ok ami miatt nemet mondtok? Pl ronda, idiótának tünnek a barátnői, nem elég csinos, vagy dohányzik esetleg piás vagy lehet olyan hogy ugy túlságosan kivan öltözve szoval túl sok? Ugy 20-30 éves pasik válaszát várom. Csajok szoljatok hozzá ti is korotokat mellé irnátok? Köszi elöre is mindenkinek
2009. ápr. 16. 18:32
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
vagy mondjuk tul fiatal hozzátok
2009. ápr. 16. 18:33
 2/13 anonim ***** válasza:

"ha aránylag csinos lány odamegy hozzátok szórakozóhelyen, kávézóban vagy akár az utcán akkor mi az az ok ami miatt elküldenétek"

Ha nincs barátnőm (esetleg ha van akkor sem, de ez más tészta) és a csaj tényleg aránylag csinos akkor nem küldeném el. Nem ettem meszet.

Ha érted mire gondolok.

Ha a csaj engem szólit le akkor kb nem érdekelnek a barátnői. Nem miattuk beszélgetek vagy sem a csajjal, hanem magáért a lányért.

25/f

2009. ápr. 16. 18:47
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

Nálam: 1. túl ki van ,,nyalva" (plázás) , túl sok sz-betűt használ-> napcsi, telcsi, szemcsi,... dohányzik, piás. mondjuk én alapból ,,nem fordulok meg" a lány után->ha dohányzik. akármilyen jól néz ki, akkor se.

Ha egy átlagos de jólöltözött, szerényebb lány jön oda, akkor biztos társalognék vele.

2009. ápr. 16. 18:52
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
bocs: utolsó válaszoló vagyok, 21/f
2009. ápr. 16. 18:52
 5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem vagy túl fiatalnak, kicsinek tartja a lányt, vagy foglalt, vagy nem csajozni ment az adott helyre :)

Meg azért a pasiknak kell a "vadászat-élmény". A felkínálkozó, gyertek dumcsizni lány túl könnyű nekik :)

23/L

2009. ápr. 16. 19:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hozzám pl még egy aránylag csinos lány sem jött oda az utcán . Szerintem nincs is ilyen.

Nem inkább ti vártok arra,hogy egy fiú megszólítson?

Najó,a gimiben volt aki szeretett volna járni velem csak én nem adtam be a derekam. De azóta....

Nyilván ha nincs meg a szimpáti.

meg a cigi sokat ront szerintem,nagyon

MOndjuk ha sokat mutat magából(ez mindekinél változó mit tart annak) akkor az visszatarthat.

Leginkább azért,mert úgy néznek az emberek,hogy mit akarhat egy ilyen nő attól a fiútól. Van aki ettől megilyed egy kicsit.

25/f

2009. ápr. 16. 19:45
 7/13 A kérdező kommentje:
mindig csak bámulják az embert de soha nem jönnek oda és sok barátnöm igyvan vele pedig csinosak szépek meg okosak is
2009. ápr. 16. 19:47
 8/13 A kérdező kommentje:
én mentem már oda sráchoz de elküldött:S meg van olyan aki tetszik néha dumálunk köszönünk egymásnak bulihelyen odamegyek puszit adok neki megprobálok közelebb kerülni és látja rajtam hogy kezdeményezek szoval azért csajok is mennek ám oda a pasikhoz
2009. ápr. 16. 19:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A "csi-zés", az affektálás és az unintelligencia nálam is kiábrándító. 27/F
2009. ápr. 16. 20:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha cigizik, az egy nagyon rossz pont, de nem kizáró dolog.

Ha teljesen plázacica műribi, telcsi napcsi puszcsi köszcsi, akkor az már kizáró ok. Hamar ráznám le. :)

Ám én nem vagyok olyan, akihez odamenne akárki is, pl. velem még nem fordult ilyen elő.

Ha egy szolídabb kedves és szerény lány jönne oda, azt értékelném a legjobban.. de ettől meg nem kell félni, mert pont ezekben a kedves leányokban nincs annyi bátorság, hogy odamenjenek egy pasihoz. :( Sajna.

2009. ápr. 16. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!