Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha több lány van együtt, nem mentek oda? =)
Ezt úgy értem, hogy: ha például van egy csaj és tetszik nektek, akkor mennyivel nagyobb az esélye, hogy akkor mentek oda, amikor egyedül van?
Ha a barátnőivel van, már nehezebben veszitek rá magatokat? [sokkal nehezebben?]
19:53-nak:
Miért mitől félsz? Attól hogy kinevetnek? És akkor mi történik? Az élet megy tovább a tető nem ázik be és te nem fogsz rosszabbul felelni történelemből 1 hét múlva. Nem az életed múlik rajta. Akkor meg miért ne lehetne azt csinálni amit éppen kigondolsz. Meg kell próbálni, mert sosem tudod meg hogy mi történt volna, ha van vér a pucádban.
Sokkal kevesebb esélye van az embernek, ha társaságban lévő lányhoz megy oda (vagy ugye magához a társasághoz), mintha egy egyedül levő lányhoz menne oda. Nagyon laza és magabiztos srácnak kell lennie az illetőnek, aki odamegy több lányhoz.
Ezt egy ilyen csajozó fa$zagyerek "ku..a faktor" néven említi, itt tudtok róla röviden olvasni:
Ír olyan dolgokat is, amit én is kritikával olvasok, de ha csak a leírtak lényegére koncentrálunk, valóban igazat mond, vagyis társaságban lévő lánynál eleve valószínűbb a kisebb esély. Legalábbis az ilyen plázagirl-öknél valószínű. De ha mondjuk van egy szolídabb társaság gátlásosabb lányokkal, akikhez amúgy is kevesen mennek oda, akkor náluk lehet hogy nagyobb esély van (a társaság ellenére is), mert értékelik az ember "erőfeszítéseit" (vagyis hogy odamegy hozzájuk).
A múltkor biliárdoztunk haverokkal (4-en), a legközelebbi asztalhoz egyszercsak 4 lány jött és leültek, dumálgattak, kicsit nevetgéltek, 19-21 évesek lehettek.. 3 belevaló cigizős kihaénnem menőcsaj volt és egy szolídabb, kedvesebb tekintetű lány. Nagyon tetszett. Tudtam, hogy ha így társaságba van, kisebbek az esélyeim (talán). De mind1, végülis elbaltáztam, mert még egyszer lett is volna alkalmam odamenni hozzá, amikor egyedül volt.. de nem mentem. :( Nincs bennem bátorság sajna, ezen kell fejlesztenem. Nagyon bántam már a következő másodpercekben és azóta is, hogy nem mentem oda hozzá, mert nagyon csinos volt.. és tudjátok, ilyen "természetes szépségű" valaki volt.. :)
Csak én meg ugye.. sose volt barátnőm, nem merek kezdeményezni stb. :(((((
21/F voltam, üdv. ;)
nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de nekem az elozo ironak nagyon bejon az oszintesege, mondjuk nevtelenek vagyunk masok szamara, de akkor is
fatercosta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!