Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ha több lány van együtt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha több lány van együtt, nem mentek oda? =)

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy: ha például van egy csaj és tetszik nektek, akkor mennyivel nagyobb az esélye, hogy akkor mentek oda, amikor egyedül van?

Ha a barátnőivel van, már nehezebben veszitek rá magatokat? [sokkal nehezebben?]

2009. ápr. 16. 18:01
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

wááá, most vettem észre, hogy nemrégiben raktak fel egy ugyanolyan kérdést.

nem tudom törölni valahogy?:S

2009. ápr. 16. 18:04
 2/14 anonim ***** válasza:

en csak akkor megyek oda nehezebben ha olyan csajok akik allandoan rohognek, azert nem akarom h kirohogjenek ha barmi veszteseget szenvednek

fatercosta

3/14 anonim ***** válasza:
Én igen... (utolsó kérdésre válaszolva) :'(
 4/14 anonim ***** válasza:
Én tettem fel azt a másik kérdést, ami szinte ugyanez.:D De Te jobban megfogalmaztad, és így legalább több választ kapunk.:D Mert én az enyémhez nem igen kaptam még...:S
2009. ápr. 16. 18:07
 5/14 A kérdező kommentje:
Bocsi, tényleg, utána vettem észre:) Fogjunk össze:D
2009. ápr. 16. 18:09
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha több lány van együtt, akkor én nem nagyon megyek oda. Inkább megvárom, míg egyedül lesz a kiszemelt csaj.
2009. ápr. 16. 18:39
 7/14 anonim ***** válasza:
Én egyszer csináltam csak:) Aznap nagyon jó kedvem volt és eléggé ,,laza" voltam:) (as jókedv még ma is él:D) egy 5fős lánycsapathoz mentem oda, hogy mikor jön a busz?:P igaz még csak 15 évesek voltak, nem tudtam velük sokat beszélni, mert folyton vihogtak:P Másnap aztán az ismerősök monddták, h Te aztán nem vagy semmi srác....:)
2009. ápr. 16. 18:42
 8/14 anonim ***** válasza:
előző válaszoló vagyok: amúgy nem megyek oda, isten őrizz, nem vagyok akkora bunkó, hogy ha beszélnek odapofátlankodok:)
2009. ápr. 16. 18:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Én kisebb csíra koromban nem mertem odamenni lánycsapathoz. Mostmár gond nélkül megteszem. Elmúlnak a gátlások.
2009. ápr. 16. 18:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Jó neked....:) én meg most nem sokszor merek lányokhoz közeledni.:S
2009. ápr. 16. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!