Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen egyedül vagyok és nem kicsit bajban. Egy kapcsolat kihozhat ebből? Tapasztalatok? 17/L
Szerintem először egyedül próbálj meg kimászni a "gödörből". Ne mindig mástól várd a segítéget(drog, pia, párkapcsolat, stb.)!
Ha most labilisan belemászol egy kapcsolatba, és mondjuk "megerősödsz", aztán egyszer szakítottok, és eltűnik a támaszod, te visszacsúszol oda, ahonnan indultál(vagy mélyebbre). Szóval csak saját magad mentheted meg magad! Ezáltal majd erősebb lehetsz mint voltál, ami önbizalmat is adhat, hiszen sokan nem elég erősek, hogy leszokjanak a függőségeikről, te viszont megteszed.
Jelenlegi helyzetben nem hiszem, hogy müködne, ha rendes srácról van szó. Ez nem a te hibád lenne, hanem a szenvedélyeidé. Tudod a legtöbben nem szeretik a szenvedélybetegeket. Ha viszont ő is "zűrös", akkor kerüld el! Nem kell, hogy még jobban lehúzzon, esetleg olyan mélyre, ahonnan már sehogyse tudnál kimászni.
Próbálj meg leszokni a drogról és a piáról, és nem lesz gond! Tudom nem lesz könnyű, de ha másnak is sikerült, neked is fog! Több önbizalmat kislány, és fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!