Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit viseljen egy lány az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit viseljen egy lány az első randin?

Figyelt kérdés
Én hosszú farmerra gondoltam valami toppal, de iszonyú meleg van hozzá. Szóval más opció kellene, tanácstalan vagyok... :S 17/L
2011. aug. 22. 22:40
1 2
 11/14 GjonRambo ***** válasza:
ha vadító akarsz lenni akkor sminket és zoknit,ha nem akkor ezeket se. de megpróbálhatod a függönyt is felvenni.
2011. aug. 22. 23:31
 12/14 Solarian ***** válasza:
FUCK ME! feliratú pólót.
2011. aug. 23. 00:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát ne öltözz túlságosan melegen, mert ha netán elájulnál a melegtől annál nincs rosszabb. + a srácot is a szívinfarktus fogja kerülgetni. Valami laza öltözék, amiben kényelmesen és jól érzed magad.

én barátnőm első randira egy egyszerű farmert vett fel és hozzá egy topot, igaz nem volt akkor 35 fok meleg. Másodikra már alább adott és rövidnadrág+topban jött. Ekkor már volt 30 fok :D

2011. aug. 23. 13:19
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, de úgy tűnik mégsem lesz randi :P :D
2011. aug. 28. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!