Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy sok pasinak a csaj csak egy éjszakára kell?
Figyelt kérdés
Mostanában az összes pasival, akivel alakulna valami már az első nap a lényegre tér.. És ha nem jön össze neki többet nem keres vagy utánna csak haverként néz rám...2009. ápr. 16. 12:04
11/17 anonim válasza:
Mert egy csomó pasi a farkában hordja az eszét, szívét...
12/17 anonim válasza:
kedves kérdező, fogd fel úgy, hogy az ilyen pasikért nem kár. sőt, örülj, hogy még azelőtt kiderült, hogy milyen, mielőtt komolyabban egymásba bonyolódtatok volna.
13/17 anonim válasza:
Szerintem az ismerkedés helye és módja is probléma sokszor. Lehet hogy ugyanott találod ezeket a srácokat? Életkori sajátosság is, és igen, ahogy írták, van aki kinövi, van aki nem. Van viszont sok rendes srác is, akit az érzelmek is érdekelnek. Lehet körülötted is, csak nem vetted idáig észre még...
14/17 anonim válasza:
Én az összes barátnőmmel lehetőleg az első randin, vagy az első héten, első hónapban lefeküdtem, már amelyik engedte a dolgot. Aztán mivel jó volt a szex relatív hosszú kapcsolatok lettek. És egyiknek sem azért lett vége, mert könnyen kaptam meg vagy mert nem kellett várni, vagy szenvedni. Sosem küzdöttem egy lányért sem. Nem látom értelmét, bár sokan annyira odavannak érte
15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzá szoló: az írásodból az vehető le hogy akkor most azért nem gondolja komolyan egyik pasi sem mert nem egybőlk a sex a téma... :S
2009. ápr. 16. 21:54
16/17 A kérdező kommentje:
12:25 --> sztem a nők is eltudják különíteni az érzéseket a szextől. Vagy is magamból kiindulva igen.. csak nem mindig akarom és lehet hogy ez a baj.. De ha meg mindig elkülönítjük akkor meg nem lesz normális kapcsolata az embernek :S
2009. ápr. 16. 21:58
17/17 anonim válasza:
Miért?
egyszerű pedig. 20évesen volt egy két éves kapcsolatom. sokat tűrtem, adtam, de nem mindig kaptam. csak hisztit és csalódást. ezt hallgassam? hagyjam h bárki korlátozzon?
bocsi, de nem:) inkább több lányt fűzök, felhívom őket "filmezni" és ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!