Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy sok pasinak a csaj csak egy éjszakára kell?
Egyénenként változó okai lehetnek ennek.
Én például csalódtam a szerelemben és ezért...
Köszike a válaszokat.
A második válaszolonak: de leheh hogy más lányok komolyan gondolnák.. és így meg ők csalódnak benned
Ha közelebb vagy a 15-höz mint a 20-hoz, akkor egyszerű a válasz. Az ilyen korú fiúkban annyira dolgoznak a hormonok, hogy még a legyet is röptében... Ha sikerül. De általában nem sikerül. Még tapasztalatlanok, és nem értik, hogy hogyan kell élvezetesen lassan kibontani egy ajándékot.
Ha 20 körül vagy azon túl jársz, akkor egy másik jelenséget tudok megemlíteni. Megfigyeltem, és ebben barátaim is megerősítettek, a nők egy részének van valamilyen "kisugárzása". Nehéz megmagyarázni, szinte lehetetlen leírni, hogy miért van. Szóval van olyan nő akiről sugárzik a hidegség, távolságtartás. A másik véglet pedíg az a fajta nő, akiről 5 perc beszélgetés után az jut minden férfi eszébe. Pedig lehet, hogy csak a virágokról vagy az időjárásról beszéltek, és nem küldött semmi kihívó jelzést sem.
Köszike a válaszokat.
Tudom igazatok van de akkor is elég szarul jön ki hogy az ember már kezd örülni hogy végre jön egy normális pasi akinek bejön és tök jól ellehet vele lenni meg ismerkedni és akkor rájön hogy csak arra kell neki :S
Amugy utolsó válaszolonak 18 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!