Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra felteszem a kérdésem. Vélemény rólam? (képek lent)
Figyelt kérdés
Az este is feltettem, de törölték. Nem tudtam a válaszokat elolvasni. A képek:
2011. aug. 22. 10:45
21/29 anonim 

válasza:

szerintem kicsit nyomi vagy.
elnézést kérek de ez a véleményem
17/l
22/29 anonim 

válasza:

véleményt kértél, szóval leírom énis. szerintem elég gázul nézel ki, nekem nem jön be az ilyen hapsi. kinézetre sem, a szakállasoktól undorodok, maga az arcod meg olyan nyálas nekem... bocsi, de nagyon nem jössz be!
19/L
23/29 anonim 

válasza:

hát érdekes:D
az első -utolsó képen tök máshogy nézel ki mint a 2.on meg az ijászoson:D
am.szerintem is kezdj vmit a hajaddal és úgy jobb lesz
24/29 anonim 

válasza:

Az első képed nagyon tetszik, az utolsó már annál inkább nem. :)
25/29 anonim 

válasza:

vágd le a hajad, borotválkozz meg! a gitárodat cseréld le, a trash-erek nem stratocastereken gitároznak! meg a trasherek nem börkabátba hanem pumacipöbe, meg nejlondzsekibe tolják az ipart.
26/29 anonim 

válasza:

bocsi véleményt kértél őszintét.
az enyém:ronda.
27/29 A kérdező kommentje:
2011. dec. 14. 21:16
28/29 anonim 

válasza:

Nekem nem tetszel. Inkább kevesebb arcszőrzet legyen szerintem. Engem taszít, nem tudom miért gondolják, hogy férfiasabb, inkább csak szőrösebb...
29/29 anonim 

válasza:

Egy pózer köcsög vagy, aki még nem látott sunát...
Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!