Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Újra felteszem a kérdésem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra felteszem a kérdésem. Vélemény rólam? (képek lent)

Figyelt kérdés

Az este is feltettem, de törölték. Nem tudtam a válaszokat elolvasni. A képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 22. 10:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom mi az h a rockerség már nem divat? El sem hiszem milyen emberek vannak.. látszik h csak eykis taknyos vagy, a rockerek nem divatból lesznek azok hanem a zene miatt, kár h ezt nm sikerült agyilag felfognod.

Komolyan kiváncsi vagyok h akkor szted most mi a divat?! Gondolom akkor anno teis az emósok társaságát erősítetted mert ugye az akkor "divat" volt.Szánalmas.

Kérdező: nincs veled semmi gond, sok lánynk az ilyen tipusú pasik a zsánerei.az exem is hasonló volt hozzád.Mondjuk sztem a hajad valahogy nm előnyös.Én azon változtatnék a helyedben.

18/L

2011. aug. 22. 11:48
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Megjegyzés: a rockerkedés lényege, hogy nem divat, b*szod!
2011. aug. 22. 12:00
 13/29 anonim ***** válasza:
50%
bocsi nem jön be ez a stílus, így normális lányt nem fogsz felszedni csak valami magadfajta emo punk hasonló rémséget
2011. aug. 22. 12:41
 14/29 walk w1th mee ***** válasza:
Vélemény?Szánalmas hogy itt próbálsz véleményt találni magadról.beszari vagy.
2011. aug. 22. 13:02
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
12:41 - Emo, punk?? Veledmivan? :"D
2011. aug. 22. 18:42
 16/29 A kérdező kommentje:

Hello mindenkinek!

Bocs, hogy még csak most írok. Munkából érkeztem meg.

Nagyon megleptek a válaszok. Pozitív értelemben.

11:01!

Ez érdekes. Tudsz mutatni róla egy képet? Biztos érdekes lehet. Én is 21 éves vagyok. Decemberben leszek 22.

Nem nevezném magam rockernek. Inkább metalos vagyok, mert a rockert nem érzem erős kifejezésnek. Csak azt nem értem, hogy hogyan tudják egyesek kapcsolatba hozni az értelmetlen emot és az igénytelen punkot? Egyáltalán semmi köze nincs a hozzám hasonló metalosokhoz. Azt sem értem, hogy miért baj az, hogy nem divat. Miért kéne annak lennie? Nem érdekel a divat. Így érzem magam jól és az ilyen zenéket szeretem. Másrészt pedig nagyon mindegy, hogy mi az illető: rocker, metalos, emos, punk, rapper vagy diszkós. Mit számít az?

13:02!

Igen. Itt próbálok olyan véleményt alkotni magamról kívülálló emberek véleményéből, mert nem akarok sem egy önbizalomhiányos csótány, sem egy beképzelt f@sz lenni.

Majd ki is fogom emelni a kérdést, mert szívesen várok további válaszokat.

2011. aug. 22. 21:10
 17/29 A kérdező kommentje:

Ja, és 12:41!

Mi az, hogy magamfajta emos és punk? Egyik se vagyok. Látszik, hogy nagyon képben vagy.

2011. aug. 22. 21:11
 18/29 anonim ***** válasza:
A hosszabb haj előnyösebb lenne, szerintem.
2011. aug. 22. 23:06
 19/29 anonim ***** válasza:
1.kép tetszik :D de tényleg ne nagyon pózolj...a gitárokat viszont imádom *-* és hát a rock...az rock...nálam jó vagy
2011. aug. 23. 23:44
 20/29 A kérdező kommentje:
Groove metalban és thrash metalban utazok. De thrashre fogom rátenni a hangsúlyt.
2011. aug. 24. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!