Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra felteszem a kérdésem. Vélemény rólam? (képek lent)
Az este is feltettem, de törölték. Nem tudtam a válaszokat elolvasni. A képek:

Jézusom mi az h a rockerség már nem divat? El sem hiszem milyen emberek vannak.. látszik h csak eykis taknyos vagy, a rockerek nem divatból lesznek azok hanem a zene miatt, kár h ezt nm sikerült agyilag felfognod.
Komolyan kiváncsi vagyok h akkor szted most mi a divat?! Gondolom akkor anno teis az emósok társaságát erősítetted mert ugye az akkor "divat" volt.Szánalmas.
Kérdező: nincs veled semmi gond, sok lánynk az ilyen tipusú pasik a zsánerei.az exem is hasonló volt hozzád.Mondjuk sztem a hajad valahogy nm előnyös.Én azon változtatnék a helyedben.
18/L

Hello mindenkinek!
Bocs, hogy még csak most írok. Munkából érkeztem meg.
Nagyon megleptek a válaszok. Pozitív értelemben.
11:01!
Ez érdekes. Tudsz mutatni róla egy képet? Biztos érdekes lehet. Én is 21 éves vagyok. Decemberben leszek 22.
Nem nevezném magam rockernek. Inkább metalos vagyok, mert a rockert nem érzem erős kifejezésnek. Csak azt nem értem, hogy hogyan tudják egyesek kapcsolatba hozni az értelmetlen emot és az igénytelen punkot? Egyáltalán semmi köze nincs a hozzám hasonló metalosokhoz. Azt sem értem, hogy miért baj az, hogy nem divat. Miért kéne annak lennie? Nem érdekel a divat. Így érzem magam jól és az ilyen zenéket szeretem. Másrészt pedig nagyon mindegy, hogy mi az illető: rocker, metalos, emos, punk, rapper vagy diszkós. Mit számít az?
13:02!
Igen. Itt próbálok olyan véleményt alkotni magamról kívülálló emberek véleményéből, mert nem akarok sem egy önbizalomhiányos csótány, sem egy beképzelt f@sz lenni.
Majd ki is fogom emelni a kérdést, mert szívesen várok további válaszokat.
Ja, és 12:41!
Mi az, hogy magamfajta emos és punk? Egyik se vagyok. Látszik, hogy nagyon képben vagy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!