Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-32 éves hölgyek! Adnátok esélyt társkeresőn egy ilyen kinézetű férfinak? Kép lent!
" Tudod olyan bográcsos kisugárzásod van :)
Szóval ha ilyen férfit látok végigfut az agyamon az a gondolatmenet, hogy kötényt köt magára egy nyári napon és megforgatja a pörköltet a bográcsban, elrúgja közben a lasztit a kutyának :) "
Ez nagyon ariiiii, én sem értem, miért társkeresőn ismerkedsz, aranyosnak, jófejnek tűnsz. :)
Biztosan van a baráti körödben valami lány, aki tetszik, szerintem simán bepróbálkozhatnál. :)
Tuti nem adnanak eselyt, ugy nezel ki ezen a kepen, mint egy gyoker.
Mar most elmondom neked, h mi lesz.
Akar mit fogsz irni a levelben a kutya nem fog valaszolni.
100%
Az meg, h itt ki mit mondd...mibe, h barmelyikre rairnal, h akkor talizhatunk, mert azt irtad, h adnal eselyt...akkor hirtelen eltunne mind.
Egyáltalán nem néz ki gyökérnek.
Nagyon is férfias, épp ezért tetszik mindenkinek. Tele van a világ ezekkel a barom csilli villi majmokkal, akiket az értelmes nők meg sem látnak.
Végre már valaki, aki nem hasonlít egy selyemmajomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!