Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ilyen lányokra, nőkre bukok? (LENT)
Tehát nem szeretem ha magasabb nálam,idősebb de legyen max 1 évvel fiatalabb (Ha idősebb leszek mehet még pár év)
Nem szeretem a nagy melleket tehát a kicsik jobbak. Ne legyen Úrhölgy(r"banc) legyen félénk de bizzon bennem.
Olyan legyen akiért kiállnék mindig. Szerintetek normális vagyok? RENDES VÁLASZOKAT/RÁKÉRDEZÉSEKET KÉREK!
Miért ne lennél normális?
Akkor lennél aberrált, ha ezek ellentéteit keresnéd. (Lufi mell, buta mint a tök, lefekszik fűvel fával.)
és szerintem is jobb egy nagy mell helyett két kicsi :)
36/F
nem nyúlik az fél méteresre....xD
de amugy az is szexi ha bele tudja tűrni a bugyiba...XDDDDD
amugy meg légy nyitott tényleg, mert már a kérdés feltétele is arra utal hogy szted emiatt nincs csajod....vagy valami hasonló...
a csajok szeretik az ilyen aranyos fiúkat...teljesen jók --->barátnak<--...de semmi több...
azért nem fog veled járni senki mert aranyos vagy...megtarthatod a tulajdonságaidat, de tanuld meg ezeket határozottan előadni...ugy hogy ez teccen a csajnak..
hogy ezek a 14 écesek mindenre tudnak válaszolni....
amugy ne aggódj....15-6 évesen én is iesmi lehettem...de szerencsére rájöttem hogy őszinte ròmeòi szerelemmel semmire sem fogok menni....majd kinövöd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!