Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy társkeresőn ismerekedtűnk meg és sokat msnezünk ez szép és jó de rákérdeztem, hogy találkozhatunk-e azt mondta igen, meg benne van a csaj de azt mondta majd fog szólni, mikor és nem sokára hamarosan szol majd. Mi lehet a hátérben? Nem értem
Ez mit jelent az a nem sokára mához képest?
Vagy nem látok át msn hogy bármit, írhat. Nem igaz? De nem úgy tűnik, mert állandóan vissza ír.
Képet is cseréltűnk.
Lehet nagyszerű ember, de én minimumnak tartom, hogy valaki szépen, magyarul, helyesen tudjon írni. Ez nálam alapfeltétel, én a lány helyesírását figyelembe veszem msn-nél, levelezésnél... Én az intelligenciájához kötöm fordított arányosságban. Szóval minél több a hiba, annál hülyébbnek tartom.:)
Így már én is ismerkedtem, de sok jó nem sülhet ki belőle... Velem azért nem akart találkozni, mint utólag kiderült, mert félt tőlem (ő szűz volt, nekem a sokadik lett volna a listán), meg mert le akart adni 3 kg-ot, és el akart menni fodrászhoz. Ebbe belenyugodtam anno, később pedig kijelentette, hogy "bocsi, de túl tapasztalt vagy nekem"...
Pilláztam kettőt, majd egy vigyor kíséretében ejtettem a csajt...:D
23/F
03:47-es, teljes mértékben igazad van!
Semmi baj nincs a netes ismerkedéssel(saját tapasztalat!) Az tény, h kell nagy bátorság hozzá, mert mégis egy ,,tök idegennel,,találkozol,de ha MSN-es el tudrtok jól beszélgetni(nincsenek 5-10perces szünetek és nem az megy, h mizu? mondja valamit! , hanem vannak közös témák) akkor élőben sem lehet gond! Ha meg nem vagytok élőben szimpik, hát Istenem, megesik, akkor legalább kiderül, h nem kell több időt ,,pazarolnotok,, egymásra. És próbálkozni kell máshol.
Hát sztem ezek a társkereső oldalak nem valami jok... de mindegy,nem eza lényeg..
Nem tudom,hogy mióta beszélgettek,de egy nőnek több idő kell ahoz hogy megismerjen valakit jól...próbáld meg esetleg azt hogy lekéred a telefonszámát,vagy valami ilyesmi. Próbáljon minél jobban megismerni,s majd megáltot,hogy akkor majd fog akarni találkozni.
hát igen csajnak idö kell h felkészüljon talira...de azt tanácsolom,h elöször is ne dőlj belé mert még csak msn-en imsmerkedtetek és nem talizatok még személyesen sem...a kép magáért beszél,meg mi van ha csalodsz benne.egszer mikor pasi belémdőlt,azt gondolta h amikor talizunk övé leszek...de mondtam h nem kell rögtön bele dőlni hisz nem taliztunk még személyesen, és nem lehet tudni élöben bejövünk e ugyanigy...sztem személyesen jobb talizni és eldöl h érdemes tovább-e folytatani az ismerkedést.énis egyszer belé döltem,megtanultam a hibát.
20/L
"engemet"?ojan XDXD vigyazz nehogy eluson egy "kamilyon" sofor. Bocs de a helyeirasod...borzaszto...szakadtam a rohogestol, na a lenyeg, nem kell kideritened, csak dugd meg amiutan talalkoztatok
fatercosta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!