Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincsenek igényes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek igényes, okos, művelt, vicces, aranyos füves lányok?

Figyelt kérdés

Nem kéne így lennie, mert a legtöbb férfi ember akit ismerek, és értelmesek, műveltek, azok pont hogy füveznek.

Viszont lányoknál mintha a füvezés kizárná az értelmet, vagyis inkább nagyon ritka az ilyen. Lehet mert az értelmesebb lányok, nem annyira nyíltak ilyesféle szokásaikkal szemben? Vagy miért?

ui.: Azért kell füves lány, mert az alkohol idegméreg, de az embernek...értelmes embernek kell valami amivel néha megváltoztatja a tudatát, nehogy beleőrüljön a valóságba. :) Illetve nem utolsó szórakozásnak sem :) Csak tisztáztam, mielőtt jönne a Straight Edge szakkör, vagy egy kocsmatúrázó szakiskolás osztály.

2011. aug. 21. 14:52
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
86%: A 2es típusú cukorbetegséget is enyhíti, gyógyítja a fű. :) Idéznélek egyébként: "Ne sértődjetek meg, tényleg nem bántásból mondom, de nekem ez felfoghatatlan." Most akkor ki nem tud olvasni? :) Vagyis inkább nincs tisztában azzal, hogy mit beszél. Ebből elég egyértelműen látszik, hogy minket is belevettél. Amúgy segít a fű, kis mennyiségben az alkohol is, nagyban már nem annyira. A fűből annyit szívsz amennyit akarsz, nem lesz bajod, csak nem mindegy, hogy milyen fajtát szívsz. Egy indica fajta ez bizony zombivá tesz, de egy tiszta sativától egész nap elvagy, és meg sem látszik rajtad egyáltalán, hosszú távon sem. Van akinek napi 28 gramm van felírva orvos által, persze nem itt. :):)
2011. aug. 27. 19:25
 32/35 A kérdező kommentje:

19:10: Ez tök jó, csak nem ismerem őket. :):D

Egyébként túlzás, hogy annyian szívnak. Maximum annyian próbálták ki, a fiatalok körében.

2011. aug. 27. 19:27
 33/35 anonim ***** válasza:
Vagy inkább azt jelenti, hogy nem tudom melyik táborba tartoztok, de nem sértegetni akarlak titeket. De ha te arra izgulsz szívesen sértegetlek. :)
2011. aug. 27. 19:45
 34/35 A kérdező kommentje:
Akkor jó, nem szeretem egyébként ha sértegetnek. Nem azért mert én vagyok a Jani, csak rosszul esik. :) Egyébként írtad, hogy "silány lelkivilága" az füvesnek, ez sem igaz. Akinek alapból az, annak az is marad, vagy talán még erősít is. Aki meg érzékeny, és alapból szerető ember, az még érzékenyebb lesz...én pl. még jobban bújok olyankor. :$:D Szóval azé' nem szeretem ezt a füvesek így, füvesek úgy megszólalásokat, mert nekem semmilyen negatív tapasztalatom nincs vele, kivéve amikor ittam is hozzá, az nem volt kellemes. :D Köszönöm a válaszokat, a két "füves" leányzónak írtam privátot. :) Hátha adnak tippeket...vagy... :P:) Jóéjt
2011. aug. 28. 01:02
 35/35 anonim ***** válasza:

Mindent mondatot meg kell magyaráznom? :D Annak silány a lelkivilága, aki CSAK valamilyen tudatmódosító, vagy bódító szer segítségével tud kikapcsolódni... Kicsit unalmas, hogy mindent el kell magyarázni, mert különben beleolvasnak olyat is a mondandóba, ami nincs is ott....

Füvezz nyugodtan, engem hidegen hagy...

2011. aug. 28. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!