Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincsenek igényes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek igényes, okos, művelt, vicces, aranyos füves lányok?

Figyelt kérdés

Nem kéne így lennie, mert a legtöbb férfi ember akit ismerek, és értelmesek, műveltek, azok pont hogy füveznek.

Viszont lányoknál mintha a füvezés kizárná az értelmet, vagyis inkább nagyon ritka az ilyen. Lehet mert az értelmesebb lányok, nem annyira nyíltak ilyesféle szokásaikkal szemben? Vagy miért?

ui.: Azért kell füves lány, mert az alkohol idegméreg, de az embernek...értelmes embernek kell valami amivel néha megváltoztatja a tudatát, nehogy beleőrüljön a valóságba. :) Illetve nem utolsó szórakozásnak sem :) Csak tisztáztam, mielőtt jönne a Straight Edge szakkör, vagy egy kocsmatúrázó szakiskolás osztály.

2011. aug. 21. 14:52
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Nos, tényleg nincsenek, csak annak gondolják maguk. :)
2011. aug. 27. 16:02
 22/35 anonim ***** válasza:
94%
Én sajnálom azokat, akik csak tudatmódosító szerekkel (legyen az akármilyen drog, gyógyszer, pia) tudnak kikapcsolni, attól kapnak ihletet, az hozza ki a depiből, attól frissül fel az agya, stb... El nem tudom képzelni milyen silány lelkivilága van egy ilyen embernek. Ne sértődjetek meg, tényleg nem bántásból mondom, de nekem ez felfoghatatlan. Én minden sz@r nélkül is tudok hülyéskedni, bolondozni, kikapcsolódni. Ha valaki mértékkel iszik időnként, vagy 1-2x kipróbálja a füvet is mert kíváncsi az oké, de hogy valaki ettől tudjon csak igazán kikapcsolni... Ez is függőségnek számít, ezen gondolkodjatok azért el.
2011. aug. 27. 16:18
 23/35 anonim ***** válasza:
51%

Persze, akinek tökéletes az élete annak nincs rá szüksége. Nekem meg lassan beutalót kell kérnem a pszichiátriára amiért soha nem volt még kapcsolatom pedig beleőrülök annyira vágyom rá.

20/l

2011. aug. 27. 16:28
 24/35 anonim ***** válasza:
95%

Hát, rossz a kérdés. Ahogy olvastam, igenis vannak ilyen lányok, és jelentem, én is közéjük tartozom! :D

És én is ki tudok kapcsolódni mindenféle tudatmódosító vacak nélkül, de a fűnek egészen más hangulata van... És valahogy, összehozza az embereket, hasonlóan a cigihez, csak annyi, hogy nem olyan mérgező, és megéri azt a kevéske füstöt benntartani a tüdődben (megjegyzem, én nem vagyok cigis, és így igen nehéz a fű füstjét azokon a nemisolyan ritka alkalmakkor, mikor szívom, magamban tartani és nem kiköhögni, de végülis, ez is eggyel több ok a mulatságra)

Szerintem sokkal kevésbé elítélendő dolog a fű mint a cigi... És sokkal jobbak a hatásai is. Orvosok is szokták felírni depresszióra némely országban, ezt csak azért mondom, mert valaki előttem írta, hogy a depiből húzta ki, és valaki meg leoltotta.

Egyeseknek tablettákra van szükségük, hogy aludni tudjanak, vagy éppen pisilni, az éppen miért jobb, mint a fű? Ehh, birom az ilyen besült alakokat... -.-'

2011. aug. 27. 16:41
 25/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó. Én is így gondolom, nem értem mit kell jönni folytonosan ezzel a hülye dumával, hogy nem tudunk józanul bolondozni, vidámak lenni...ki mondta könyörgöm? :D

Ez csak olyan extra, mint például egy csésze tea, élvezeti cikk, de ha kell orvosság is. Egyébként nem csak depresszióra hatásos, hanem: "a cannabis több orvos véleménye szerint alkalmas (többek között) a sclerosis multiplexes betegek rohamainak enyhítésére, a rákos betegek kemoterápiás kezelése során fellépő táplálkozási nehézségek kezelésére, illetve a glaukómás betegek szemében az intraokuláris nyomás csökkentésében" Ezek mellett szerény tapasztalataim szerint alkalmazni lehet rengeteg mentális betegség gyógyítására, de tünetek enyhítésére mindenképp. Cigiről is leszoktam, amióta szívok, inni se nagyon szeretek. Jobb az étvágyam, jobban alszom, és nem kell kemény drognak számító antidepresszánsokat szednem, hogy ne legyen pánikrohamom, vagy hogy egyáltalán tudjak aludni. :) De azért köszönjük a felvilágosítást kedves 16:18. :)

On:

16:28: Nem szabad így a szívedre venni, ráadásul pszichiátriára menni főleg nem. Mindennek megvan a maga ideje. :)

Utolsó: Lehet vannak, de nem itt, vagy bújócskáznak. :/:D

2011. aug. 27. 17:25
 26/35 anonim ***** válasza:

ma 16:28

Tökéletes élet? Kinek van olyanja? :D

2011. aug. 27. 17:48
 27/35 anonim ***** válasza:
64%

ma 16:41

Igen, mindenki ilyen érvekkel jön... Cigizni sem cigizem amúgy. :D Írtam, hogy ha valaki néhányszor kipróbálja az ok, de aki rendszeresen használja, mert ő csak így tud kikapcsolódni, az igenis gáz. Tudom, hogy nálatok az a "besült", meg a nem normális, aki nem ért meg titeket, de ez engem hidegen hagy. :) Nem kötözködésből, vagy sértegetésből írtam, sajnos muszáj lesztek elfogadni, hogy van ellenvélemény is.

2011. aug. 27. 17:52
 28/35 anonim ***** válasza:

ma 17:25

Jajj Istenem... Ha ennyire értesz ehhez, olvasni is megtanulhatnál. Egy szóval NEM írtam, hogy ti lennétek ezek. A példák csak kézen fekvőek voltak, mert azokat írtátok. Ha ti nem ezek vagytok ne vegyétek magatokra, ilyen egyszerű és nagyszerű. De sajnos vannak olyanok, akik abba a csoportba tartoznak amit én írtam, és az igenis gáz, ott már baj van, és nem hiszem el, hogy a fű, pia, akármi tényleg segítene... Nem tudom, mit nem lehet ezen érteni? :O

2011. aug. 27. 17:56
 29/35 anonim ***** válasza:
Most eszembe jutott egy ismerősöm, aki cukorbeteg, és időként füvezik, mivel ugye nem ihat alkoholt. Ő pl valahol még meg is értem, szóval tényleg nem arról van szó, hogy főbe lőnék mindenkit, aki már szívott füvet... -.-'
2011. aug. 27. 17:59
 30/35 anonim ***** válasza:

Van 2 lány is. Nagyokat lehet velük röhögni is ,meg filozofálni is.

Szerintem az emberek 60-70% füvezik.

2011. aug. 27. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!