Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak le egy lányt az utcán? Félénk típus vagyok.
Ha félénk vagy, akkor SEHOGY! Én is az vagyok, és nem is teszek ilyesmit. Amikor mégis arra vetemedtem, hogy leszólítsak valakit, akkor is pattintás lett a vége...
Ez a műfaj azoknak való, akik mindig képesek valami valóban vicceset (nem erőltetettet, vagy sablonosat) mondani kellően lazán, spontán módon úgy, hogy közben semmi stressz nem látszik rajtuk. Aki nem ilyen, az szerintem inkább hanyagolja ezt a műfajt.
15:21
Örülök, hogy te nem az idióták közé tartozol, nyugodtan lehet a "meghívhatlak 1 italra"? helyére más szöveget is kitalálni...
Úgy nézel ki mint a harmadik barátnőm. Eddig 2 barátnőm volt!
:DD
hivd el fagyira.
vagy setaltasd a kutyadat és vezed vhogy a baratnődhöz,h menjen neki a kutya(x,D) ..aztan kiengesztelesul hivd meg fagyira vagy mittudomen egy üditőre:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!