Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ugye a barna srácokat jobban csípitek, mint a szőkéket?
Csak mert én szőkésbarna vagyok a haverom meg barna.
Szerintem én jobban nézek ki,mint ő,de mégis,annyi csaj megnézi,hogy hihetetlen.
Többen is mondták már róla,hogy nem egy szépfiú,de ennek ellenére sok csajnak bejön.
Nekem viszont már több csaj is mondta,hogy nagyon jól nézek ki.
Talán ezért zavar,hogy a haverom sok csaj megnézi?
Szal,arra gondoltam,hogy ez csakis amiatt lehet,hogy ő barna bőrű-szemű és hajú és ezért olyan bejövős a csajoknak.Én meg gyakorlatilag hiába nézek ki jobban,mint ő,mivel szőkésbarna a hajam és kék a szemem,meg elég fehér vagyok.
Jól gondolom szerintetek?
Jó,engem is sok csajszi megnéz,de néha olyan érzésem van,mintha félnének tőlem vagy,mi?
Pedig a külsőm egyáltalán nem félelmetes.
Na,szerintetek?
08 21 10.00
Pfuuj nekem egyáltalán nem jönne be senki se ilyen öltözékkel.Én ettől olvadok el csőgatya,kockás ing,bőrkabát,tornacipő,repcsi szemi,kócoska haj.Uuuriisten,én ettől tutin a karjaidba ugranék
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!