Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4. -es kortól lehet már randizgatni?
Az még aranyos. :) A puszi, kézfogás...
De NE randizgassanak. Jesszus. o.O
17/L
Szerintem lehet.Én is 10 évesen randiztam először 4.-ben.Elég korán érő típus voltam.11 évesen volt az első csók.De a szüzességemet csk nagyon későn,20 évesen vesztettem el.
Nem hiszem,hogy baj lehet belőle ha randizgat a kislányod.Bár igazából te ismered őt neked kell tudni milyen és mit lehet neki megengedni.
Ha kézenfogva járnak,puszit adnak egymásnak az miért baj?
Szerintem még a smárolás sem tragédia.
Magamból kiindulva mondom ezt,én nem úgy tekintettem tizenévesen a szájrapuszira mint előjátékra a szexhez.
Mi 10 évesen a barátommal együtt társasjátékoztunk, videóztunk(még nem volt DVD:)szóval ilyesmit csináltunk.
Nálunk a randizás még nem azt jelentette mint a felnőtteknél.
Gyerekkorban ez még nem is igazi járás csak olyan fiú-lány barátság féle amit ők randizásnak hívnak.
Tudom sajnos a mostani gyerekek mások.
Azt nézd meg,hogy milyen fiúval akar randizni.Ha rendes jólnevelt gyerek,elmehet hozzátok ha szülő is otthon van együtt lehetnek.Gondolom a kislányod nem csavarog az éjszakában meg ilyenk,nem kell félteni attól hogy a lány barátai mellett van egy fiú barátja is.
24N
kösz!
de ő konkrétan nem akar "1" bizonyos fiúval járni csak ezzel a kérdéssel azt akarja kicsikarni hogy ő már elég nagy! (tudjátok biztos! szokásos én már "nagy vagyok") duma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!