Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 4. -es kortól lehet már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4. -es kortól lehet már randizgatni?

Figyelt kérdés
ezt a kislányom kérdezi folyton és kíváncsi más véleményére is! :/ folyton csak ezt kérdezi tőlem!
2011. aug. 20. 18:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
általános 4.es? Jézusom!:D ilyenkor randi? mondjuk én is azt hittem, hogy majd 10-11 évesen lesznek pasijaim, de hát nem jött össze...
2011. aug. 20. 18:43
 12/20 A kérdező kommentje:
KÖSZI! ezzel sokat segítettetek hogy megértse! remélem nem emlegeti többet!:)és mit gondoltok arról hogy csak a suliban kézenfogva menjenek és arc puszi?
2011. aug. 20. 18:46
 13/20 anonim ***** válasza:

Az még aranyos. :) A puszi, kézfogás...

De NE randizgassanak. Jesszus. o.O

17/L

2011. aug. 20. 18:52
 14/20 anonim ***** válasza:
puszi még elmegy mert aranyos
2011. aug. 20. 18:53
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet.Én is 10 évesen randiztam először 4.-ben.Elég korán érő típus voltam.11 évesen volt az első csók.De a szüzességemet csk nagyon későn,20 évesen vesztettem el.

Nem hiszem,hogy baj lehet belőle ha randizgat a kislányod.Bár igazából te ismered őt neked kell tudni milyen és mit lehet neki megengedni.

Ha kézenfogva járnak,puszit adnak egymásnak az miért baj?

Szerintem még a smárolás sem tragédia.

Magamból kiindulva mondom ezt,én nem úgy tekintettem tizenévesen a szájrapuszira mint előjátékra a szexhez.

Mi 10 évesen a barátommal együtt társasjátékoztunk, videóztunk(még nem volt DVD:)szóval ilyesmit csináltunk.

Nálunk a randizás még nem azt jelentette mint a felnőtteknél.

Gyerekkorban ez még nem is igazi járás csak olyan fiú-lány barátság féle amit ők randizásnak hívnak.

Tudom sajnos a mostani gyerekek mások.

Azt nézd meg,hogy milyen fiúval akar randizni.Ha rendes jólnevelt gyerek,elmehet hozzátok ha szülő is otthon van együtt lehetnek.Gondolom a kislányod nem csavarog az éjszakában meg ilyenk,nem kell félteni attól hogy a lány barátai mellett van egy fiú barátja is.

24N

2011. aug. 20. 19:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet korhoz fűzni! Mindenki máskor áll készen rá. Mindenki máshogy ér meg. Lehet, hogy hülyeségnek,hangzik, de ilyenkor akár egy 11 éves is készen állhat a randizásra miközben más 17 évesen se. Sokan ezt nem tudják, de ez így van. De mondjuk a szex az téll más dolog, mert az biológiai és nem lelki fejlődéshez köthető. Ha csak beszélget és ismerkedik egy fiúval, abban még sok rosz nincs. :) Remélem vmit segítettem.
2011. aug. 22. 17:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Én hetedikesen kezdtem de lehet h még az is korai volt de 10-11!! WTF... Ilyet?
2011. aug. 22. 22:22
 18/20 A kérdező kommentje:

kösz!

de ő konkrétan nem akar "1" bizonyos fiúval járni csak ezzel a kérdéssel azt akarja kicsikarni hogy ő már elég nagy! (tudjátok biztos! szokásos én már "nagy vagyok") duma

2011. aug. 24. 12:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Mond neki h akkor nincs több játék. Meg adjál neki sok munkát. XD
2011. aug. 24. 14:45
 20/20 Himeai válasza:
Én 12 éves lány vagyok és 1-2 éve nem randiztam(meg persze most sem).Nekem a szüleim frászt is kaptak volna tőle.Persze a kézfogás meg arcpuszi az lehet.Csak tovább ne menjen.
2011. aug. 27. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!