Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit irjak egy csajnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fibbrizzo kérdése:

Mit irjak egy csajnak a társkeresőn hogy választ is kapjak?

Figyelt kérdés
Ugy értem én mindig azt irom hogy ,,,,,szia szeretnélek megismerni ha szimpi vagyok irj vissza ,,,,tudom nem valami jo de nincs valami nagy csajozos beszédem .Adnátok tippeket mit irhatnék még???
2011. aug. 20. 12:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én 20 vagyok és jelenleg is van barátnőm ;) szal le lehet rólam szállni ...
2011. aug. 20. 13:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Egy nőnek jön naponta 10-50 levél, lehet hogy rád nem figyel fel. Ha van kint kép előny, de ha nem jössz be neki (vagy a paramétereid) nem fog veled foglalkozni!
2011. aug. 20. 14:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Argint Stork:

ha neked az felszállásnak számít, hogy pár alap dolgot megkérdezek, akkor rendben van:)

2011. aug. 20. 21:31
 14/15 anonim ***** válasza:
ne írj neki! hagyd az internetes szarságot. ha tetszik valaki menny oda azt kész.
2011. aug. 20. 22:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Max Deluxe - Ismerkedés interneten

töltsd le, ingyen adta ki

2011. aug. 21. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!