Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a szeretni való, kedves, aranyos 13-15 éves fiúk?
Figyelt kérdés
Miért csak olyanokkal találkozok akik bunkók? :/
13/L
2011. aug. 20. 00:23
12/38 anonim válasza:
"Miért csak olyanokkal találkozok akik bunkók? :/"
mert valószínűleg te is bunkó vagy ne csak másokban keresd a hibát először is saját magadban...
13/38 anonim válasza:
Ha írsz privit dumálhatunk. Mi a bajod a fiúkkal egyébként?
Leírnám mi az, ami nem jött be neked?
14/38 anonim válasza:
Nekem nyugodtan írhatsz... Nem tartom magam bunkónak :)
16/F
15/38 A kérdező kommentje:
Utolsó: Jó kicsit tényleg túloztam ,hogy mindenki bunkó, de a legtöbb az volt és én nem vagyok bunkó ...
2011. aug. 20. 00:33
16/38 anonim válasza:
sok wow-kocka köcsög:
nem itt kell ismerkedni, egy kicsit lépjetek ki a gép mögül és barátkozzatok
18/38 A kérdező kommentje:
Most nem azért ,de mi az a Wow? :o
2011. aug. 20. 00:34
20/38 anonim válasza:
egy harcolós játék max szint 80 amugy meg google mindenbe segit csak vedd a fáradságot hogy beirod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!