Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki szereti a plüs állatokat, romantikus, és nem olyan fiú kell neki, aki folyton bulikba jár?
Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 17:42
11/28 anonim válasza:
Azért vannak még egy páran a világon..én is ilyen vagyok. :)
13/28 anonim válasza:
nem gáz, én szeretem, ha egy férfi nem akar annyira macsó lenni. szóval legyen gyengéd és valamilyen szinten "gyerekes", ha érted, mire gondolok. szóval nem ciki. én szívesen beszélgetek bármiről, írj nyugodtan privit. :P
14/28 anonim válasza:
Nekem van 14-17 éves lányokkal dumálni. Írjatok privit :)
15/28 anonim válasza:
Én is imádom a plüssöket, sőt tele van velük a szobám a kicsiktől a nagyokig! És ha hiszed ha nem mindegyiküknek külön története van és nem szégyenlem de velük is alszok:) Ha van kedved valakivel beszélgetni nyugodtan írhatsz!
16/28 anonim válasza:
én is imádom a plüssöket és a beszélgetős fiúkat is :)
17/28 anonim válasza:
ilyen a barátnőm :D elmentem hozzájuk, a szobájában, az ágyán egy 1m-es plüssmaci, remélem nemsokára én lehetek a plüssmaci helyén az ágyban :D
18/28 anonim válasza:
Jelen!
Am. azért egy kis durvulás néha kell :-)
19/28 anonim válasza:
szeretem a plüss állatokat :D romantikus vagyok és mivel fiatal ezért bulizni járok:) szóval azt szeretem aki ugyanúgy jön velem bulizni :D
L19
20/28 emlya válasza:
Én is ilyen vagyok a szobám is tele van plüssökkel, pedig 22 éves vagyok, de nagyon romantikus alkat. És nekem is van kedvem beszélgetni. :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!