Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti k*rvának gondoltok egy csajt azért, mert ő kezdeményez?
Én nem szeretem, ha egy lány nyomul. Elriaszt. Nem kell igazán nyomulni csak egyszerű, de egyértelmű jeleket adni nekünk és ennyi. Onnantól egy férfi tudja mit tegyen!
De, hogy a kérdésre is válaszoljak ettől függetlenül nem tartom a nyomulós csajokat k*rvának, főleg, ha csak elhív valahova.
dehogy ribis... jó is lenne ha kezdeményeznének hm... de nekem kell sajna, ez van:P
f17
00:12-es vagyok.
Az, ha felveszi egy férfi szerepét egy nő.
Odamegy egy férfihez és szinte nyíltan kikezd, vagy flörtöl vele. Pedig sokkal egyszerűbb lenne, ha csak figyelne rá, vagy MOSOLYOGNA sokat neki! Esetleg apróbb kommunikációt is folytat vele, de mindenképpen érezni lehessen, hogy ezért a nőért meg kell küzdeni és érdemes is! De ez csak az én véleményem, mert hiszek abban, hogy ami könnyen jön az könnyen is megy.
mért van az h manapság a lányoknak kell kezdeményezni mert a fiúk egyre gyávábbak?? én ink ezt a kérdést tettem volna fel xD
am sztem nem gáz
valaki írta h a csaj adjon jeleket csak az a baj, hogy sok srác nem veszi észre őket akkor muszály a lánynak lépni ennyit a fiúkról xD
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!