Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismertessem meg magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reptail kérdése:

Hogyan ismertessem meg magam vele? (14/F)

Figyelt kérdés

Van egy 6.os lány aki tetszik nekem de egyáltalán nemismer:( és nemtudom hogy birnám megismertetnu magamat vele mert mindig a barátnőivel van délután meg jönnek érte:(( ha nincsenek ott a barátnői ( ezt megtom oldani a kicsikkel:D) akkor hogy kezdeményezzek h megismerjen es ne tünjön nyomulásnak?

A helyesirásért elnézést de telon nemellenőrzöm le soha...

2011. aug. 18. 10:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá, köszönj neki. Próbálj vele beszélgetésbe elegyedni..mondjuk egy iskolai rendezvényen. :-)
2011. aug. 18. 10:38
 2/11 A kérdező kommentje:

Évnyító jó alkalom?:D

De az nembaj h tok idegen vagyok a számara?

2011. aug. 18. 10:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem igen! Menj oda hozzá, köszönj neki, aztán indulhat a beszélgetés. Mondjuk évnyitó azért sem rossz, mert ha mégsincs témád, akkor nézhetitek csak az évnyitót egymás mellett. :P Nem gáz, ha nem mész oda, soha nem fog megismerni. :D
2011. aug. 18. 10:52
 4/11 A kérdező kommentje:

En igy gondolom ezt el

"szia, vártad már a sulit?

ha valaszol beszelgetek de hogyha megkerdezi hogy kivagyok akkor mivan?

2011. aug. 18. 10:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Bemutatkozol neki. :D
2011. aug. 18. 10:58
 6/11 anonim ***** válasza:
szemezz vele:D
2011. aug. 18. 11:00
 7/11 A kérdező kommentje:

"szia, vártad már a sulit?

-szia, te ki vagy?

Xy vagyok, és téged hogyhívnak?

-Xy-nak.

Jtt bókolok neki mert gyonyoru lany aztán elkoszonok hogy

Szia, majd késöbb még beszélünk.

Ez igy jo?

2011. aug. 18. 11:03
 8/11 A kérdező kommentje:

Amit irtam az nemgáz?

Mafabiztos vagyok csak meg sose én kezdeményeztem hanem mindig a lanyok szemeztek velem...

2011. aug. 18. 12:10
 9/11 A kérdező kommentje:
*magabiztos
2011. aug. 18. 12:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, jó lesz, hajrá! :)
2011. aug. 18. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!