Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol randizhatnék koreai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol randizhatnék koreai fiúkkal? (lent)

Figyelt kérdés
az a baj h nem tudok koreaiul ezért magyarországit keresnék aki azért nagyjábol tud is magyarul! Koreába meg nem szeretnék kimenni de Dél-Koreai srácot keresnék de nem tudok olyan oldalt ahol lehetne igy ismerkedni?
2011. aug. 17. 16:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

nekem is kell koreai (ft islandx cn blue seunghyun<3 minhyuk<3)

de japán jobb lenne :)

2011. aug. 28. 22:47
 12/18 anonim válasza:
nincs szebb a keleti pasiknál! :' D éljen sokáig kpop és jrock <3 !!!!
2011. szept. 9. 21:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Ahw *-* Kpop <3
2011. szept. 10. 16:39
 14/18 anonim válasza:
: 'D 
2011. szept. 11. 07:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Jun és YoSeob *.* és Hongki és még sorolhatnám :D
2011. szept. 12. 19:40
 16/18 anonim ***** válasza:

randizz csak azért ázsiaival mert ázsiai fuckyeaaah.. miért lett ilyen népszerű ez a baromság?

elmondom az átlag ázsiaiaknak (hagyjuk a doramákat) sokkal kisebb az érzelmi intelligenciájuk mint az európaiaknak. mielőtt leoltana valaki, volt ázsiai barátom, tapasztalatból mondom. nem fejezik ki az érzéseiket, még a barátnőjük előtt is "cikinek" meg "gyengeségnek" tartják kimondani hogy szeretlek. úgyhogy ne várjatok nagy saranghaézást, plusz könnyű belefutni valami fehérmániásba is, aki meg csak azért randizna veletek mert fehérek vagytok.

nehéz az ilyen szintű international love, nem mondom, hogy nem létezik, de ne nemzetiség alapján keressetek pasit magatoknak.

2011. nov. 1. 14:13
 17/18 anonim válasza:

én is szeretem őket és egy kicsit már tok kóreaiul is.megtanultam a neten .én is imádom a cn bluet ,ftisland,bigbang,beast,b1a4,.....xxD

tartsunk össze mi kpoposok. :))

2012. ápr. 10. 09:29
 18/18 anonim válasza:
szerintem mondjuk az is igaz amit az előttem levő ember írt menden ember ugyanannyira jó esetleg a kóreaiak néhány dologban rosszabbak mint mi de lehet h néhány dologban jobbak. ha találsz magadnak 1 olyan pasit aki hejes szeret téged és bármit megtenne érted akkor ne dobd majd el azért mert esetleg nem kóreai lehet h az lessz az egyetlen alkalom h valaki annyira szeressen majd mint ő.
2012. ápr. 10. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!