Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk lennétek nállatok magasab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk lennétek nállatok magasabb lánnyal? Titeket zavarna ha magasabb lenne?

Figyelt kérdés

Én 170cm vagyok,hétvégente persze magassarkút hordok igy tehát vagyok 180cm..

És olyan kellemetlen,hogy a fiúk vagy egy magasságúak velem,vagy pedig magassabb vagyok,általában az utóbbi a jellemző.

Az lenne a kérdésem,hogy a fiúkat zavarja ha a lány magasabb nála?

2011. aug. 17. 00:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A 192 centimmel még így se tudnál versenybe szállni :D
2011. aug. 17. 00:49
 12/21 anonim ***** válasza:

185cm fiú vagyok magassarkú nélkül:D am sztem jó ha kb a két ember ugyan olyan magas, sztem mind a 2 félnek kényelmesebb mert smárolásnál nem kell hajolgatni stb...

:D

2011. aug. 17. 00:52
 13/21 anonim ***** válasza:
twinky! Megkérdezhetem hány éves vagy?
2011. aug. 17. 01:02
 14/21 anonim válasza:

Én 180cm vagyok és ha már tőlem magasabb egy lány az zavarna, igen (egymagas az nem vészes, de szeretek én lenni a magasabban) De ha magassarkúban +2-3cm az még nem vészes tényleg :) Ha nagyon bomba akkor kicsit több se zavar csak örülök hogy van :'D

Na de poént félretéve, szerintem semmi gond nincs a magasságoddal. A fiúk (min.) 60%a passzolni fog hozzád magasságban is! (:

2011. aug. 17. 02:01
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerencsére 1,90 vagyok, igen engem már zavarna ha a lány nálam magasabb ...
2011. aug. 17. 07:51
 16/21 anonim ***** válasza:
Engem zavarna, de sajnos nemhogy a magas, de még az alacsony lányoknak is magas pasi kell :(
2011. aug. 17. 08:08
 17/21 anonim ***** válasza:

Volt olyan (gyönyörű, magas) partnerem, aki, ha magas sarkút vett fel akár még azonos szintre is került velem.

Állandóan "cikizett" e miatt.

Az első találkozásunkkor az anyja is megkérdezte tőle halkan, hogy azért magasabb nálad? :-)

Ahhoz, hogy egy lány magasabb legyen nálam, bőven 180 cm felettinek kellene lennie.

Van egy ismerős pár, ahol a lány legalább 5 cm-el magasabb (és a válla is szélesebb :-)).

És szeretik egymást.

Nem ez számít.

Szóval nekem imponál, ha magas, akár magasabb a partnerem.

2011. aug. 17. 09:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Rajtam szintén nem tennél túl - 192cm vagyok - de ha mondjuk egy csaj pár centivel magasabb lenne nélam az még külön tetszene is! Biztosan előbb megakadna rajta a szemem és kihívásnak érezném, hogy megismerkedjek vele :)
2011. aug. 17. 11:47
 19/21 anonim ***** válasza:
jó is, ha egy amazon vigyáz rám ;)
2011. aug. 17. 13:08
 20/21 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok. :) köszönöm a válaszokat. :)

Egyépént nem okozott eddig sem gondot a pasizás,kedvelt" vagyok a körükben. :) csak nekem kellemetlen, mert sosem tudtam miféle szemmel néznek rám úgy,hogy azt gondolják "hú de csinos,magas lány" vagy pedig azt,hogy "jesszus -.- " ?!

de ezek a válaszok megnyugtattak. :)

17/L

2011. aug. 19. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!