Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti benne lennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti benne lennétek?

Figyelt kérdés
Megismerkednétek velem 18/f vagyok ha igen ird le és kérlek , 17 év feletti lányok :)
2011. máj. 3. 02:09
 1/7 nielindi ***** válasza:

nem.

17 év feletti lány

2011. máj. 3. 02:13
 2/7 anonim ***** válasza:
17éves lány vagyok ku.rva jol nézek ki de nem kelessz van pasim :D
2011. máj. 3. 06:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze
2011. máj. 3. 10:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha itt akarsz barátnőt szerezni, rossz helyen keresgélsz. 18 éves vagy. És akkor mi van? Millió másik ilyen van. Ezen kívül semmit sem írtál magadról, ami gondolom úgyis csak pozitív lenne és a fele csak kitaláció.

Honnan tudod, hogy aki igent írt, az nem egy 40 éves perverz, homokos állat, vagy egy 50 éves unatkozó háziasszony?

2011. máj. 3. 13:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Hogy kiakadt:DD
2011. máj. 3. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Én igen.

Juci nénje. 80/N

2011. máj. 3. 15:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Azért kérdem igy,hogy benne lennétek-e nemaz hogy jöttöke vagy akarjátok-e, nem áll szándékomban itt párt keresnicsak alöttem láttam egy kérdést,és már szexpartnert is találtak itt. csak kiváncsi voltam
2011. máj. 3. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!