Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hosszú hajú pasik bejönnek?
Figyelt kérdés
Például vállig érő, hullámos, barna haj? :) Mondjuk egy huszonéves pasin? Tudom, arcfüggő, legyen ápolt stb. Ezeket ismerem. :D2011. aug. 16. 19:33
1/68 anonim válasza:
Csak az argentín sorozatokban.
Amúgy nem kéne olyan srác.
2/68 anonim válasza:
áá nekem kicsit göndör vállig érő hajam volt :( de barátnőm nem szereti még ha ápolt akkor se viseli el rajtam :(bocs hogy nem a kérdésre válaszoltam
3/68 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be, fogalmam sincs, hogy miért :D
4/68 A kérdező kommentje:
Nem ilyen spánielszerű hajra gondolok, hanem inkább borzas kicsit.
2011. aug. 16. 19:37
5/68 anonim válasza:
Már egy rakat iylen topic van...:)
6/68 anonim válasza:
Nekem igazából nagyon tetszenek. Csak kevés fiúnak áll jól, de akinek jó, azért odavagyok XD
7/68 anonim válasza:
Te vagy az esetem! Imádom a kócosokat! Egy olyan kéne nekem örökbe!
Én pl azt furcsállom, hogy a legtöbb nőnek a kopasz vagy nagyon rövid hajú jön be. De nem baj.
10/68 anonim válasza:
Határozottan imádom a hosszú hajat pasin, főleg ha jól is áll neki. LEGJOBB.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!