Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első talinkon mit csináljak? Először szia aztán puszi? Vagy hogy? Létszi írjatok!
Figyelt kérdés
Az van hogy 5 napja fbon megismertem egy lányt akit már látásból ismerek és annyira jóba lettünk hogy talizni akar velem persze én is de ő kérdezte hamarabb :DD
és közeledik a tali és nem tudom h mit kell csinálni ő az első olyan lány akivel komolyabban szeretnék megismerkedni
Hogy kell? a tali elején szia aztán a végen puszi ? Mit javasoltok?
Vigyek neki vmit? Azt mondta hogy a rózsa a kedvenc virága vigyék neki egy szál rózsát? Vagy semmit?
A beszélgetéssel nem lenne baj azt tudom csak az apróbb dolgokkal
Hülye kommikat mellőzük!
2011. aug. 16. 00:09
12/13 anonim válasza:
Szerintem mindenképp agy neki puszit, és vigyél valamit ajándékba, én imádnám ha első randin már kapnék valami olcsót ami szívböl jön. Ne parázz, ha nem szeretne nem akarna veled találkozni 14/L
13/13 anonim válasza:
ne hozz neki semmit.első talin ne.a köszönésnél meg jönni fog magától.ha nem hajol akkor semmi.beszélgessetek bármiről.ha néma csend lesz akkor nézz a szemébe és utána mosolyogj el:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!