Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az első talinkon mit csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első talinkon mit csináljak? Először szia aztán puszi? Vagy hogy? Létszi írjatok!

Figyelt kérdés

Az van hogy 5 napja fbon megismertem egy lányt akit már látásból ismerek és annyira jóba lettünk hogy talizni akar velem persze én is de ő kérdezte hamarabb :DD

és közeledik a tali és nem tudom h mit kell csinálni ő az első olyan lány akivel komolyabban szeretnék megismerkedni

Hogy kell? a tali elején szia aztán a végen puszi ? Mit javasoltok?

Vigyek neki vmit? Azt mondta hogy a rózsa a kedvenc virága vigyék neki egy szál rózsát? Vagy semmit?

A beszélgetéssel nem lenne baj azt tudom csak az apróbb dolgokkal

Hülye kommikat mellőzük!

2011. aug. 16. 00:09
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*14/F
2011. aug. 16. 00:10
 2/13 anonim ***** válasza:
Köszönsz, ez természetes. Ha hajol akkor puszi is lesz, attól függ nála hogy szokás:) A végén biztosan lehet puszi ha jól sikerült minden. Szerintem virágot ne vigyél neki, mert ha sokáig lesztek akkor elszárad, meg útban lesz, stb. Vegyél bonbont, vagy ha virág, akkor plüssvirág, biztos örülne annak is.
2011. aug. 16. 00:18
 3/13 anonim ***** válasza:
hozzám tegnap este eljott két csaj akiket neten ismertem meg egyszer fél tízkor csorog a mobil hogy mennyek le ittvannak elotem :D én meg boxerba voltam feloltoztem lementem ott ultek padon ház elot simán koszontottem nemvolt puszi asztán beszélgetni kezdtunk és elmentunk sétálni
2011. aug. 16. 00:19
 4/13 anonim ***** válasza:

Szerintem mikor találkoztok mindjárt mehet arcra 2 puszi... Nyilván te kezdeményezd.

Azt nem tudom mennyire vagyok romantikusak, ha igen akkor vihetsz neki virágot attól oda lenne meg vissza szerintem. A lényeg hogy ne parázz... Annál gázabb szituáció nincs amikor a fiú fél... (Tapasztalat, menekültem a "randiról") Lazítás, nem kell parázni, mi történik ha nem vagytok szimpik egymásnak? Semmi, majd jön a következő. Szóval ne stresszelj mert azt látni lehet és a lány is befog parázni. Dícsérd meg milyen jól néz ki stb. aztán majd alakul magától. Milyen helyre mentek?

18/L

2011. aug. 16. 00:20
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Te retardált ló, hozzászólásaid mint a gyöngyszemek!

Amúgy meg hashajtó-hatásúak. Amikor olvasom, befosok. :D

2011. aug. 16. 00:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Énis 14 vagyok (nemsokára 15) énis a facebookon ismerkedtem össze a barátnőmmel, engem is ő hívott el előszőr, nekemis ő az első csaj akivel komolyabban együtt vagyok, csak ez még 2 hónapja volt, azóta volt már csók is. :D Az 1. randin még csak kèzfogás volt bemutatkozáskor, aztán a 2.-on kérte h had adjon puszit.
2011. aug. 16. 00:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A virág nem a legjobb ötlet. Kevés lány értékeli, nem is tud nagyon mit csinálni vele; főleg, ha olyan helyre mentek. 2 puszi nem árt az elején és végén, de határozottan. Nehogy megkérdezd tőle,hogy szabd-e. Tedd és kész. Ha a helyzet úgy adódik csók is lehet. Amúgy szerintem mindenféle ajándék hülyeség első pár randin. Mert végül is minek? Csak ismerkedtek, nem pedig megvásárolod.

Amúgy mi van veletek srácok, hogy mindegyikőtöket a csaj szedi fel facebookon és még későbbiekben is ő kezdeményez? :)

2011. aug. 16. 00:39
 8/13 anonim ***** válasza:
Héjjj ő keresett magának fiút f@szbukon, és engem szúrt ki :D de aztán az elsö randi után legtöbbszőr én hívtam el őt :P :D
2011. aug. 16. 00:43
 9/13 anonim válasza:
Szerintem stormwindben talizzatok, ott kevesebb az esélye hogy a hordások lerohannak. Amikor találkozol vele akkor érdemes köszönni, aztán valami jo kis trinketet adni neki ajándékba. Miután ezt megtetted elkezdhetsz vele dance-elni...
2011. aug. 16. 01:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Utolsó rohadj meg! HORDE FTW!!!
2011. aug. 16. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!