Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első talinkon mit csináljak? Először szia aztán puszi? Vagy hogy? Létszi írjatok!
Az van hogy 5 napja fbon megismertem egy lányt akit már látásból ismerek és annyira jóba lettünk hogy talizni akar velem persze én is de ő kérdezte hamarabb :DD
és közeledik a tali és nem tudom h mit kell csinálni ő az első olyan lány akivel komolyabban szeretnék megismerkedni
Hogy kell? a tali elején szia aztán a végen puszi ? Mit javasoltok?
Vigyek neki vmit? Azt mondta hogy a rózsa a kedvenc virága vigyék neki egy szál rózsát? Vagy semmit?
A beszélgetéssel nem lenne baj azt tudom csak az apróbb dolgokkal
Hülye kommikat mellőzük!
Szerintem mikor találkoztok mindjárt mehet arcra 2 puszi... Nyilván te kezdeményezd.
Azt nem tudom mennyire vagyok romantikusak, ha igen akkor vihetsz neki virágot attól oda lenne meg vissza szerintem. A lényeg hogy ne parázz... Annál gázabb szituáció nincs amikor a fiú fél... (Tapasztalat, menekültem a "randiról") Lazítás, nem kell parázni, mi történik ha nem vagytok szimpik egymásnak? Semmi, majd jön a következő. Szóval ne stresszelj mert azt látni lehet és a lány is befog parázni. Dícsérd meg milyen jól néz ki stb. aztán majd alakul magától. Milyen helyre mentek?
18/L
Te retardált ló, hozzászólásaid mint a gyöngyszemek!
Amúgy meg hashajtó-hatásúak. Amikor olvasom, befosok. :D
A virág nem a legjobb ötlet. Kevés lány értékeli, nem is tud nagyon mit csinálni vele; főleg, ha olyan helyre mentek. 2 puszi nem árt az elején és végén, de határozottan. Nehogy megkérdezd tőle,hogy szabd-e. Tedd és kész. Ha a helyzet úgy adódik csók is lehet. Amúgy szerintem mindenféle ajándék hülyeség első pár randin. Mert végül is minek? Csak ismerkedtek, nem pedig megvásárolod.
Amúgy mi van veletek srácok, hogy mindegyikőtöket a csaj szedi fel facebookon és még későbbiekben is ő kezdeményez? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!